Lijst van producten op merk Sigma

Hier op deze pagina van de grote webwinkel vindt u o.a. verf van het merk Sigma terug en kunt de verf natuurlijk ook online bestellen via onze webwinkel.

Informatie over het merk Sigma

Sigma Coatings is al meer dan 300 jaar oud, het bedrijf achter het merk Sigma begon ooit in in molen waarmee ze pigmenten vermaalden voor lokale schilders. Het was dan ook voor hun een logische stap om ook verf te gaan maken en dat doen ze eigenlijk nog steeds. Er is natuurlijk wel veel veranderd sinds die tijd er is nu verf voor allerlei ondergronden en speciale toepassing maar de basis is nog altijd hetzelfde. Door kleuren op de juiste manier te mixen zijn er veel variaties in kleuren mogelijk, het mixen van de verf doen de partners over het algemeen in de winkel. Als u bij de partners van deze site verf besteld kunt u b.v. de gewenste RAL kleur opgeven en tevens ook specifieke vragen over verf stellen.

 • Grondverf muur - Sigma -...

  € 66,95 -€ 23,43 € 43,52

  De semi-dekkende grondverf WallPrim van het merk Sigma is uitermate geschikt om te gebruiken op de muur. Zo biedt deze semi-dekkende grondverf WallPrim van het merk Sigma een verhoogde open tijd van de afwerklaag, waardoor kans op baanvorming afneemt.

   

  Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

   

  Bestellen

   

 • Grondverf buitenmuur -...

  € 266,11 -€ 118,26 € 147,85

  De dekkende grondverf Facade Prim Aqua van het merk Sigma is uitermate geschikt om te gebruiken op de buitenmuur. Zo biedt deze dekkende grondverf Facade Prim Aqua van het merk Sigma bescherming tegen de zuigingsverschillen van de ondergrond

   

  Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

   

  Bestellen

   

 • Muurverf binnen -...

  € 45,95 -€ 16,08 € 29,87

  De muurverf Sigmapearl Clean Matt van het merk Sigma is uitermate geschikt om te gebruiken op de binnenmuur. Verder is de muurverf Sigmapearl Clean Matt van het merk Sigma is een zeer hoogwaardige muurverf op waterbasis. Met dit topproduct bestrijk je in een mum van tijd flinke oppervlakten.

   

  Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

   

  Bestellen

   

 • Muurverf binnen - Perfect...

  € 31,95 -€ 11,18 € 20,77

  De muurverf Perfect Matt van het merk Sigma is uitermate geschikt om te gebruiken op de binnenmuur. Verder is de muurverf Perfect Matt van het merk Sigma uitgevoerd met de Smooth Layer Technology dat baanvorming op je muur voorkomt en zorgt voor een mooi egale afwerking.

   

  Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

   

  Bestellen

   

 • Muurverf binnen - Sigmatex...

  € 31,95 -€ 11,18 € 20,77

  De muurverf Sigmatex Superlatex Matt van het merk Sigma is uitermate geschikt om te gebruiken op de binnenmuur. Verder is de muurverf Sigmatex Superlatex Matt van het merk Sigma is een hoogwaardige, matte muurverf op waterbasis die makkelijk is te verwerken.

   

  Bestellen