• -€ 16,08

Muurverf binnen - Sigmapearl Clean Matt - Sigma

De muurverf Sigmapearl Clean Matt van het merk Sigma is uitermate geschikt om te gebruiken op de binnenmuur. Verder is de muurverf Sigmapearl Clean Matt van het merk Sigma is een zeer hoogwaardige muurverf op waterbasis. Met dit topproduct bestrijk je in een mum van tijd flinke oppervlakten.

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

 

Sigmapearl Clean Matt - Sigma
€ 45,95
€ 29,87 € 16,08 korting
Inclusief belasting

Extra info over de muurverf - Sigmatex Superlatex Matt - Sigma

  

Merk: Sigma

Type: Pearl Clean Matt

Categorie: Muurverf

Kleur: Wit, Mengkleuren

Toepassing: Binnen

Ondergrond: Steenachtig, beton, gips & behang

Glans: Mat

Basis: Waterbasis

Rendement (m2 per liter): 10 m2

Stofdroog na: 1 uur

Overschilderbaar na (aantal uren): 4 uur

Schrobklasse : Klasse 1 (uitstekend reinigbaar)

Kwaliteitsklasse: Topklasse professioneel

Geschikt voor vochtige ruimtes: Ja

  

Overige info over de muurverf - Sigmatex Superlatex Matt - Sigma

 

 • Watergedragen
 • Reinigbaar
 • Muurverf voor binnen
 • Goed dekkend
 • Mat
 • Overschilderbaar na 4 uur

  

Sigma Sigmapearl Clean Matt is een zeer hoogwaardige muurverf op waterbasis. Met dit topproduct bestrijk je in een mum van tijd flinke oppervlakten. Sigmapearl Clean Matt is uitermate geschikt voor ruimtes die regelmatig worden schoongemaakt zoals ziekenhuizen, scholen en horecagelegenheden. Ook is deze muurverf prima geschikt voor intensief belaste woonruimtes, keukens en badkamers. De hoogwaardige muurverf van Sigma Coatings breng je aan op minerale ondergronden. Denk hierbij aan beton, stucwerk, gipsplaten en metselwerk.

 

In het kort

 

Sigmapearl Clean Matt is uitermate geschikt om in korte tijd mooie resultaten neer te zetten. Maar hoe snel kun je precies werken en wat zijn de overige eigenschappen van deze muurverf? Dat is natuurlijk wel zo fijn om te weten voordat je met deze verf van Sigma aan de gang gaat. Hieronder hebben we de belangrijkste eigenschappen van de Sigmapearl Clean Matt voor je op een rijtje gezet.

 • Egaal mat resultaat
 • Minder zichtbare overlap en spotrepair
 • Lagere gevoeligheid voor schrijfeffect
 • Lagere glansgraad
 • Schrobvastheid klasse 1
 • Maakbaar in elke gewenste kleur
 • Eco label

 

Voordelen en gebruik van Sigma Sigmapearl Clean Matt

 

Sigmapearl Clean Matt is beloond met schrobklasse 1 en reinigbaarheidsklasse 1. Dit houdt in dat de kwaliteit van de verf ook na veel schoonmaakbeurten gewaarborgd blijft. Verder heeft deze muurverf flink wat eigenschappen in huis waardoor het schilderen zelf makkelijk gaat.

 

De verf is uitstekend te verwerken, heeft een goede vloei en heeft een relatief korte droogtijd. Slechts 2 uur na het aanbrengen van de eerste laag is de muurverf al stofdroog. Ben je van plan om een tweede laag aan te brengen? Wacht dan 4 tot 6 uur.

 

Om er zeker van te zijn dat je niet teveel of juist te weinig koopt is het goed om uw achterhoofd te houden dat je met 1 liter Sigma Pearl Clean Matt ongeveer 8 tot 10 m2 bestrijkt. Dit hangt echter wel van de ondergrond af. Wanneer het oppervlakte structuur bevat dan verbruik je meer verf dan op een vlakke muur.

 

De omstandigheden waarin je schildert met de Sigmapearl Clean Matt hebben veel invloed op het gedrag van de verf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de temperatuur en de ventilatie in de ruimte waarin je aan de gang gaat. De verf zal trager drogen bij een temperatuur van 5 graden dan bij een veel warmere temperatuur van 25 graden. Houd hier zo goed mogelijk rekening mee als je aan de slag gaat en houd dus niet alleen de officiële droogtijden in je achterhoofd. Zoals gezegd is deze verf beloond met schrobklasse 1 en dat houdt in dat deze verf uitermate geschikt is voor muren die vaak worden schoongemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de keuken. Daarnaast is deze Sigma Pearl Clean Matt dus perfect voor bijvoorbeeld muren in kinderdagverblijven, ziekenhuizen, horecagelegenheden etc.

 

Nog meer weten over dit product? Lees onze productreview Sigma Pearl Clean Matt!

 

Kleuren mengen

 

De Verfzaak mengt de Sigmapearl Clean Matt graag in jouw gewenste kleur. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is de unieke kleurcode. Zorg er voor de aanvraag van het mengen voor dat je zeker weet dat je de juiste kleur te pakken hebt. Gemengde verf kan namelijk niet worden geretourneerd. Heb je vragen over het schilderen met Sigmapearl Clean Matt van Sigma, of over het mengen van kleuren? Neem dan contact op met onze klantenservice.

  

Veel gestelde vragen over Sigmapearl Clean Matt van Sigma

 

Deze Sigmapearl Clean Matt met schrobklasse 1 heeft zoals je hebt kunnen lezen veel aparte eigenschappen die ervoor zorgen dat dit een echte topverf is. Wellicht sta je op het punt om enkele emmers in te slaan, of twijfel je nog een beetje en zou je graag meer informatie over deze verf hebben voordat je knopen door gaat hakken. Om je nog verder te helpen hebben we hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen voor je verzameld. Op die manier wordt het makkelijker om de juiste keuze te maken. 

 

Wat zijn de droogtijden van Sigmapearl Clean Matt van Sigma?

 

Deze muurverf voor binnen heeft als voordeel dat hij slechts 4 uur nodig heeft om overschilderbaar te worden. Dit houdt in dat je op één dag makkelijker meerdere lagen aan kunt brengen.

 

Is Sigmapearl Clean Matt van Sigma ook geschikt voor buitengebruik?

 

Een topmerk zoals Sigma heeft een ongelooflijk uitgebreid assortiment en dat betekent dat er voor elke ondergrond en ruimte wel een speciale verf voorhanden is. Sigma heeft deze verf speciaal ontwikkeld voor binnengebruik. Voor buitengebruik adviseren we je daarom om voor een andere verf te kiezen. Sigma Facade Topcoat Mattis een goed voorbeeld van een goede muurverf voor buiten.  

 

Op welke ondergronden kan ik Sigma Pearl Clean Matt aanbrengen?

 

Minerale ondergronden, zoals beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten, metselwerk, glasweefsel, glasvlies en bestaande goed hechtende (muurverf)lagen en structuurpleisters.

 

Wat is de verwerkingstemperatuur van Sigmapearl Clean Matt?

 

Je kunt met deze verf aan de slag als het tussen de 5 en 30 graden is.

Sigmapearl Clean Matt - Sigma