Lijst van producten op merk Flexa

Hier op deze pagina van de grote webwinkel vindt u o.a. verf van het merk Flexa terug en kunt de verf natuurlijk ook online bestellen via onze webwinkel.

Meer informatie over het merk Flexa

Het bedrijf Tjallema begon in 1955 met verf voor hedendaagse doe-het-zelvers zoals o.a. boerenknechten en gebruikte hiervoor de naam Flexa. Nu zijn er allerlei doe-het-zelvers die allerlei wensen hadden en indien mogelijk dan vervult Flexa alle wensen die de doe-het-zelvers hebben. Tegenwoordig valt het merk Flexa onder AkzoNobel en richt zich hoofdzakelijk op innovatieve producten en duurzame technologieën. De introductie van Flexa schrobbare muurverf met kleurbehoud is een mooi voorbeeld van innovatie en deze innovatie is dus tot stand gekomen door nauw samen te werken met de doe-het-zelvers. Nu zijn er tal van innovatie geweest in de afgelopen jaren waardoor er dus een vrij breed assortiment is ontstaan.

 • Grondverf muur - Flexa -...

  € 19,49 -€ 6,82 € 12,67

  De mat dekkende grondverf Creations Voorstrijk van het merk Flexa is uitermate geschikt om te gebruiken op de muur. De grondverf Creations Voorstrijk van het merk Flexa is speciaal ontwikkeld als voorbereiding voor de Flexa Creations muurverf.

   

  Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

   

  Bestellen

   

 • Muurverf binnen - Strak op...

  € 23,99 -€ 9,60 € 14,39

  De muurverf Strak op de Muur Mat van het merk Flexa is uitermate geschikt om te gebruiken op de binnenmuur. Verder is de muurverf Strak op de Muur Mat van het merk flexa geurarm, dekt optimaal en geeft altijd een strak en streeploos resultaat.

   

  Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

   

  Bestellen

   

 • Muurverf binnen - Urban...

  € 30,99 -€ 10,80 € 20,19

  De muurverf Urban Taupe - Extra Mat van het merk Flexa Creations is uitermate geschikt om te gebruiken op de binnenmuur. Verder heeft de muurverf Urban Taupe - Extra Mat van het merk Flexa Creations een mooie extra matte finish.

   

  Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

   

  Bestellen