Lijst van producten op merk Sikkens

Hier op deze pagina van de grote webwinkel vindt u o.a. verf van het merk Sikkens terug en kunt de verf natuurlijk ook online bestellen via onze webwinkel.

Meer informatie over het merk Sikkens

Het merk Sikkens werd in 1792 opgericht en men richtte zich op het maken van laken door veel onderzoek te doen kwamen ze in 1924 uit met hoogwaardige speciale lakken voor meubelmakersbranche en de auto- en vliegtuigindustrie. Tijdens de oorlog kwamen ze grondstoffen tekort maar ontwikkelde kunstharslakken om die problemen zo veel mogelijk op te lossen. Door fusies overnamen werden ze in 1960 marktleider maar nu zijn ze onderdeel van AkzoNobel. 

 • Grondverf muur - Sikkens -...

  € 63,49 -€ 23,81 € 39,68

  De matglanzende grondverf Alpha Primer van het merk Sikkens is uitermate geschikt om te gebruiken op de muur. Zo biedt deze Alpha Primer van Sikkens een uitstekende hechting op onbehandelde ondergronden, is het uitermate goed dekkend, isoleert het lichte vervuiling van vochtvlekken en nicotine en vermindert het de zuiging van de ondergrond.

   

  Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

   

  Bestellen

   

 • Grondverf buitenmuur -...

  € 87,99 -€ 33,00 € 54,99

  De matte grondverf Alpha Primer Exterior van het merk Sikkens is uitermate geschikt om te gebruiken op de buitenmuur. Zo biedt deze dekkende grondverf Alpha Primer Exterior van het merk Sikkens een fijne structuur en is onverzeepbaar.

   

  Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

   

  Bestellen

   

 • Muurverf binnen - Alphacryl...

  € 41,99 -€ 15,75 € 26,24

  De muurverf Alphacryl Pure Mat SF van het merk Sikkens is uitermate geschikt om te gebruiken op de binnenmuur. Verder is de muurverf Alphacryl Pure Mat SF van het merk Sikkens extreem mat, schrobvast en oplosmiddelvrij.

   

  Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

   

  Bestellen