• -€ 11,18

Muurverf binnen - Perfect Matt - Sigma

De muurverf Perfect Matt van het merk Sigma is uitermate geschikt om te gebruiken op de binnenmuur. Verder is de muurverf Perfect Matt van het merk Sigma uitgevoerd met de Smooth Layer Technology dat baanvorming op je muur voorkomt en zorgt voor een mooi egale afwerking.

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

 

Perfect Matt - Sigma
€ 31,95
€ 20,77 € 11,18 korting
Inclusief belasting

Extra info over de muurverf - Perfect Matt - Sigma

  

Merk: Sigma

Type: Perfect Matt

Categorie: Muurverf

Kleur: Wit, Mengkleuren

Toepassing: Binnen

Ondergrond: Steenachtig, beton, gips & behang

Glans: Mat

Basis: Waterbasis

Rendement (m2 per liter): 8 m2

Stofdroog na: 1 uur

Overschilderbaar na (aantal uren): 4 uur

Schrobklasse: Klasse 1 (uitstekend reinigbaar)

Kwaliteitsklasse: Topklasse professioneel

Geschikt voor vochtige ruimtes: Ja

  

Overige info over de muurverf - Perfect Matt - Sigma

 

Sigma Perfect Matt is een matte muurverf voor binnen. De Sigma matte muurverf is gemaakt op basis van acrylaatdispersie, wat betekent dat het op waterbasis is. Dit product voorkomt baanvorming op je muur en zorgt voor een mooi egale afwerking, met dank aan de speciaal ontwikkelde techniek van Sigma: de Smooth Layer Technology. Op die manier creëer je een strak resultaat dat een professionele aanblik geeft. Deze Sigma muurverf is ademend en vergeelt niet. Dankzij de mooie matte glans zal je muur niet glanzen of glimmen, dus de Sigma Perfect Matt kan met recht een kwalitatief hoogwaardige muurverf worden genoemd.

 

Naast bovenstaande eigenschappen is de Sigma Perfect Matt beoordeeld met schrobklasse 1. Dit is de beste score die je op het gebied van schrobklasse kan krijgen als product. Concreet betekent dit dat de Sigma Perfect Matt niet alleen goed bestand is tegen vlekken en andere soorten vuil, maar ook goed schoon te maken is. Een perfecte Sigma plafondverf voor ruimtes die vaak gereinigd dienen te worden, zoals een keuken. Door te kiezen voor een muurverf met schrobklasse 1 weet je zeker dat je een goede keuze maakt voor je muur. De Sigma Perfect Matt gaat daarnaast nog eens extra lang mee.

 

De Sigma Perfect Matt is te gebruiken voor verschillende ondergronden. Hoofdzakelijk is deze muurverf een muur- en plafondverf. Dit betekent dat deze Sigma muurverf geschikt is voor het afwerken van wanden en plafonds. Qua ondergronden is deze Perfect Matt van Sigma geschikt voor minerale ondergronden, zoals beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten, metselwerk, glasweefsel, glasvlies en bestaande goed hechtende (muurverf)lagen en structuurpleisters. De Sigma Perfect Matt breng je aan met een roller, kwast of airless spuitapparatuur, afhankelijk van je voorkeur.

 

Een ander voordeel van de Sigma Perfect Matt is dat deze afwasbare muurverf goed dekkend is. Zo dek je met 1 liter van dit product wel 7 tot 8 m². De exacte dekking is natuurlijk wel afhankelijk van de structuur en zuiging van de ondergrond, hier kan nog wel eens verschil in zitten. Wil je ook een tweede laag aanbrengen, bovenop de eerste laag? Dat is mogelijk! Hoewel de Sigma Perfect Matt al stofdroog is na 1 uur adviseren we je minimaal 4 uur te wachten met een tweede laag. Droogtijden van verf zijn afhankelijk van de temperatuur en ventilatie in de ruimte. Houd hier dus rekening mee als je een extra laag wil aanbrengen.

Perfect Matt - Sigma