Lijst van producten op merk Nimbus

Hier op deze pagina van de grote webwinkel vindt u design lampen van het merk Nimbus terug en kunt de lampen tevens online bestellen via onze webwinkel.

Nimbus

 • Draadloze LED wandlamp...

  € 304,00

  Hier vindt u de draadloze LED wandlamp Winglet CL van het merk Nimbus en de draadloze LED wandlamp Winglet CL is te bestellen in verschillende uitvoeringen. Verder is de wandlamp Winglet CL voorzien van een LED module die goed is voor maximaal 170 lumen.

   

  Doorlink naar www.dsverlichting.nl:

  Bestellen

 • LED vloerlamp - Roxxane...

  € 785,00

  Hier vindt u de draadloze LED vloerlamp Roxxane Leggera 101 CL van het merk Nimbus en de draadloze LED vloerlamp Roxxane Leggera 101 CL is te bestellen in verschillende uitvoeringen. Verder is de vloerlamp Roxxane Leggera 101 CL voorzien van 36 kleine LED modules die samen 6,5 Watt gebruiken en is goed voor maximaal 800 lumen.

   

  Doorlink naar www.dsverlichting.nl:

  Bestellen

 • LED tafellamp Roxxane...

  € 722,00

  Hier vindt u de draadloze LED tafellamp Roxxane Leggera 52 CL van het merk Nimbus en de draadloze LED tafellamp Roxxane Leggera 52 CL is te bestellen in verschillende uitvoeringen. Verder is de tafellamp Roxxane Leggera 101 CL voorzien van 36 kleine LED modules die samen 6,5 Watt gebruiken en is goed voor maximaal 800 lumen.

   

  Doorlink naar www.dsverlichting.nl:

  Bestellen