Wettelijk

Privacy Cookies

De adverteerders en partners van www.grotewebwinkel.nl maken bijna altijd gebruik van vingerprint tracking cookies. Zodra u dus winkelt via deze website bij een webwinkel van derden dan wordt dat geregistreerd door www.tradetracker.com www.daisycon.com zodat wij een deel van de percentage ontvangen voor ons promotie werk (als u dus iets koopt bij de webwinkels). Men gebruikt meestal uw IP adres en dus altijd het bedrag van de order om deze berekening te maken. ( dit geld dus bij bijna alle (externe) links en eventueel afbeeldingen met links )

Verder is er veel geautomatiseerd de data wordt ingeladen maar dit kost veel tijd aangezien er veel artikelen op de website staan. Hierdoor kan het dus voorkomen dat er links zijn die niet juist werken simpel weg omdat de aanbieder de website heeft veranderd. Ook prijzen kunnen afwijken dus als ze bij de webwinkels prijzen veranderen dan veranderd dat bij ons meestal wat later namelijk na de update van gegevens. Uiteraard doen wij ons best om de foutmarges zo laag mogelijk te houden. U kunt bij ons niets bestellen dus let bij de webwinkels waar wij naar verwijzen dus ook even op de privacy pagina en voorwaarden van leveringen. Aangezien u niets bij ons kunt bestellen kunt u zich dus ook niet aanmelden bij onze website. Er is ook geen winkelwagen.

Website analyse

Wij verzamelen mogelijk wat gegevens via IP adres en er wordt bijgehouden waar u op klikt om de website te optimaliseren.

Alleen de eigenaar van deze site Sander den Hartog heeft toegang tot deze gegevens.

Beheer van gegevens

Bij elke grote update verwijderen wij alle gegevens dat is om de paar jaar.

Soms verwijderen wij ook eerder gegevens.

Kredieten

Concept en productie:

Deze Webwinkel is opgezet met Prestashop Webwinkel Software, op Prestashop's e-commerce blog vindt u nieuws en advies over online verkopen en het runnen van uw e-commerce website.