• -€ 11,18

Muurverf binnen - Sigmatex Superlatex Matt - Sigma

De muurverf Sigmatex Superlatex Matt van het merk Sigma is uitermate geschikt om te gebruiken op de binnenmuur. Verder is de muurverf Sigmatex Superlatex Matt van het merk Sigma is een hoogwaardige, matte muurverf op waterbasis die makkelijk is te verwerken.

 

Bestellen

Sigmatex Superlatex Matt - Sigma
€ 31,95
€ 20,77 € 11,18 korting
Inclusief belasting

Extra info over de muurverf - Sigmatex Superlatex Matt - Sigma

  

Merk: Sigma

Type: Sigmatex Superlatex Matt

Categorie: Muurverf

Kleur: Wit, Mengkleuren

Toepassing: Binnen, buiten

Ondergrond: Steenachtig, beton, gips & behang

Glans: Mat

Basis: Waterbasis

Rendement (m2 per liter): 10 m2

Stofdroog na: 1 uur

Overschilderbaar na (aantal uren): 4 uur

Schrobklasse: Klasse 1 (uitstekend reinigbaar)

Kwaliteitsklasse: Topklasse professioneel

Geschikt voor vochtige ruimtes: Nee

  

Overige info over de muurverf - Sigmatex Superlatex Matt - Sigma

 

  • Gemakkelijk verwerkbaar
  • Schrobklasse 1
  • Universeel toepasbaar
  • Goed dekkend
  • Niet vergelend

 

Sigma Sigmatex Superlatex Matt is een hoogwaardige, matte muurverf op waterbasis die makkelijk is te verwerken. Deze muurverf staat al jaren op eenzame hoogte qua kwaliteit en dat is dan ook de reden dat veel professionele schilders en doe-het-zelvers voor deze verf van Sigma Coatings kiezen. Deze muurverf wordt vooral binnen gebruikt voor het afwerken van wanden en plafonds. Ben je van plan om buiten te gaan schilderen? Vraag dan van tevoren even naar passend advies voor jouw situatie, deze muurverf is namelijk alleen geschikt voor beschut buitenschilderwerk. Zo weet je zeker dat je optimaal gebruik maakt van Sigma Sigmatex Superlatex Matt.

 

In het kort

 

Wellicht heb jij net een aantal emmers van deze muurverf van Sigma gekocht en sta je op het punt om aan jouw verfklus te beginnen. Óf misschien denk je eraan om deze verf aan te schaffen voor jouw volgende project. Het is hoe dan ook fijn om te weten wat je precies van deze muurverf kan verwachten als je daadwerkelijk gaat schilderen. Om je te helpen hebben we hieronder de belangrijkste eigenschappen van deze verf voor je op een rijtje gezet. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. 

 

Droogtijd: Ca. 1 uur

Overschilderbaar:Ca. 4 uur

Verwerkingstemperatuur: 5 - 30 graden

 

Voordelen en gebruik

 

Sigmatex Superlatex Matt van Sigma heeft als groot voordeel dat deze verf geschikt is voor vrijwel alle ondergronden. Denk hierbij aan beton, stucwerk, gipsplaten, metselwerk, glasweefsel, glasvlies en structuurpleisters. Deze matte muurverf, die goed gereinigd kan worden, breng je aan met een kwast, muurverfroller of verfspuit. De verf heeft ongeveer 1 uur* nodig om te drogen en na 4 uur is het mogelijk om een tweede laag aan te brengen.

 

* droogtijden zijn bepaald bij een temperatuur van 23 graden.

 

Deze universele muurverf van Sigma is zoals gezegd reinigbaar en valt zelfs onder schrobklasse 1. Dit is de best mogelijke klasse en dit houdt in dat deze verf uitermate geschikt is voor ruimtes die geregeld vuil worden en dus ook weer schoon moeten worden gemaakt. Deze schoonmaakbeurten hebben geen invloed op de kleur van de verf.

 

Verder kan deze verf als grondlaag dienen voor het Sigmulto assortiment. Sigmatex Superlatex Matt van Sigma combineert dus alle eigenschappen die kwaliteitsmuurverf moet bezitten én is daarnaast ook nog eens een milieuvriendelijke keuze. De verf is namelijk beloond met het DUBOkeur®. Dit keurmerk voor duurzaam bouwen laat zien dat deze verf niet alleen de beste, maar ook de milieuvriendelijkste keuze is.

 

Kleuren mengen

 

Wil je Sigma Sigmatex Superlatex Matt op kleur laten mengen? Dat kan! Kies dan voor een witte, lichte of donkere kleur en vul de kleurcode in. De kleuren RAL 9001, RAL 9003, RAL 9010 en RAL 9016 mengen we gratis. Weet je niet zeker of jouw kleur tot de witte of donkere variant hoort, of heb je een andere vraag over deze muurverf en de mogelijke kleuren? Neem dan contact op met onze klantenservice. Gemengde verf kan niet worden geretourneerd.   

 

Veelgestelde vragen over Sigmatex Superlatex Matt van Sigma

 

Het is niet heel makkelijk om de juiste verf voor jouw klus te vinden en dat komt omdat er zoveel keuze is. Met andere woorden: voor elke specifieke ondergrond en ruimte is er verf beschikbaar en aan jou de taak om de perfecte verf te vinden. Wellicht denk je aan deze muurverf van Sigma voor jouw volgende project. Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over deze verf. Zo zie je snel of deze matte muurverf iets voor jou is.

 

Op welke ondergrond kan ik deze Sigmatex Superlatex Matt gebruiken?

 

Deze verf is speciaal ontwikkeld voor het afwerken van muren en plafonds. Denk bijvoorbeeld aan beton, stucwerk, gipsplaten, metselwerk en glasweefsel.

 

Kan ik Sigmatex Superlatex Matt buiten gebruiken?

Ja, maar alleen voor beschut buitenwerk. Deze muurverf is ontworpen voor binnengebruik en dat betekent dat deze verf bijvoorbeeld niet zo goed weerstand zal bieden aan het Nederlandse klimaat. Deze verf is wel te gebruiken voor beschut buitenwerk.

 

Wat is de droogtijd van Sigmatex Superlatex Matt?

 

Deze verf staat bekend om de snelle droogtijd. Slechts 1 uur heeft deze muurverf nodig om te drogen. Ben je van plan om een tweede laag aan te brengen? Wacht dan minstens 4 uur.

 

Wat is het rendement van Sigmatex Superlatex Matt?

 

Dit is ongeveer 7 tot 10 m2 per liter. Let op: factoren zoals de zuiging van de muur en de dikte van de verflaag die je aanbrengt hebben hier invloed op. 

Sigmatex Superlatex Matt - Sigma