Glasvezelbehang - Glasvlies 40100 - Intervos

Hier bij de grote webwinkel vindt u o.a. de glasvezelbehang Glasvlies 40100 van het merk Intervos die u tevens online kunt bestellen via onze webwinkel. 

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

 

Glasvlies 40100 - Intervos
€ 153,90
Inclusief belasting

Extra info over de Glasvezelbehang - Glasvlies 40100 - Intervos

  

Ben je op zoek naar een duurzame, stevige en mooie manier om je wanden te bekleden? Dan is Intervos Glasvlies 40100 iets voor jou. Dit is een glad glasvliesbehang dat gemaakt is van 100% glasdraden. Het is dubbel voorgeschilderd, dus je kunt het meteen aanbrengen en afwerken met je favoriete kleur. Intervos Glasvlies 40100 heeft veel voordelen ten opzichte van andere soorten behang of stucwerk. Lees snel verder om te ontdekken waarom dit product zo geweldig is.

 

Wat is glasvliesbehang?

 

Glasvliesbehang is een soort behang dat bestaat uit fijne glasvezels die in een bepaald patroon geweven zijn. Het is een zeer sterk en duurzaam materiaal dat geschikt is voor alle soorten wanden, ook voor beton, gips of hout. Glasvliesbehang is ook milieuvriendelijk, want het is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en bevat geen schadelijke stoffen. Glasvliesbehang is verkrijgbaar in verschillende structuren, van glad tot grof. Intervos Glasvlies 40100 is een gladde variant, die een strakke en moderne uitstraling geeft aan je interieur.

 

Waarom kiezen voor Intervos Glasvlies 40100?

 

Intervos Glasvlies 40100 is een hoogwaardig glasvliesbehang dat veel voordelen biedt. Het is een vliesbehang dat gemaakt is van glasvezels, die een sterke en egale ondergrond vormen. Het voordeel van glasvliesbehang is dat het scheuroverbruggend, brandvertragend en stootvast is. Bovendien is het makkelijk aan te brengen met lijm en overschilderbaar met elke gewenste kleur. Intervos Glasvlies 40100 heeft een inhoud van 50 meter en een breedte van 1 meter. Het is een professioneel product dat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Het is verkrijgbaar bij De Verfzaak, een erkend specialist in verf en behang.

Glasvlies 40100 - Intervos