Glasvezelbehang - Glasweefsel 40112 - Intervos

Hier bij de grote webwinkel vindt u o.a. de glasvezelbehang Glasweefsel 40112 van het merk Intervos die u tevens online kunt bestellen via onze webwinkel. 

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

 

Glasweefsel 40112 - Intervos
€ 116,80
Inclusief belasting

Extra info over de Glasvezelbehang - Glasvlies 40200 - Intervos

  

Ben je op zoek naar een behang dat je muren verstevigt, beschermt en mooier maakt? Dan is Intervos Glasweefsel 40112 iets voor jou. Dit is een voorgeschilderd glasweefselbehang met een middel ruit patroon. Het is gemaakt van sterke glasvezels die je muren steviger maken dan stucwerk. Bovendien is het schrobvast, brandwerend en eenvoudig te plakken. Met dit behang krijg je een naadloos en strak resultaat in huis.

 

Wat is glasweefselbehang?

 

Glasweefselbehang is een soort glasvezelbehang. Het bestaat uit glasvezels die in een bepaald patroon geweven zijn. Er zijn verschillende patronen mogelijk, zoals ruit, visgraat of blok. Het patroon bepaalt de structuur en de uitstraling van het behang. Glasweefselbehang is een populaire keuze voor projecten waar veel behang nodig is, zoals in scholen, ziekenhuizen of kantoren. Maar ook voor je eigen woning is het een slimme keuze.

 

Wat zijn de voordelen van Intervos Glasweefsel 40112?

 

Intervos Glasweefsel 40112 heeft veel voordelen ten opzichte van andere soorten behang. Hier zijn de belangrijkste:

  • Het is steviger dan stucwerk. Het verstevigt je muren en voorkomt scheuren en beschadigingen.
  • Het is schrobvast. Je kunt het makkelijk reinigen met een vochtige doek of een zachte borstel.
  • Het is brandwerend. Het vertraagt de verspreiding van vuur en rook en draagt bij aan de veiligheid van je woning.
  • Het is voorgeschilderd. Je hoeft het niet meer te schilderen na het plakken, tenzij je een andere kleur wilt. Het heeft een mooie grijsgroene kleur die past bij een landelijk romantische stijl.
  • Het is eenvoudig te plakken. Je hebt alleen onze Glasvezelbehanglijm nodig, die van dezelfde kwaliteit is als de Intervos M10. Je kunt het behang direct op de muur plakken, zonder in te lijmen. Je krijgt een naadloos resultaat zonder luchtbellen of kieren.

 

Hoe bestel je Intervos Glasweefsel 40112?

 

Intervos Glasweefsel 40112 is per m² verkrijgbaar. Je kunt het aantal m² dat je nodig hebt invoeren in het winkelwagentje. De breedte van de rol is 1 meter en de lengte is 50 meter. Het gewicht per m² is 130 gram. Het soort behang is glasweefselbehang en het lijmadvies is Glasvezelbehanglijm. Als je vandaag bestelt, heb je het morgen in huis. We hebben een grote voorraad, lage verzendkosten en een veilige betaalmethode.

Glasweefsel 40112 - Intervos