• -€ 6,94

Behanglijm - Vinyl en Textiel - Perfax

De behanglijm Ready & Roll - Papier en Vinyl van het merk Perfax is een speciale lijm die wordt gebruikt om vinyl- en textielmaterialen aan muren en andere oppervlakken te bevestigen. Verder is de behanglijm papier en Vinyl van het merk Perfax geschikt voor alle steenachtige ondergronden. 

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

 

Vinyl en Textiel - Perfax
€ 69,39
€ 62,45 € 6,94 korting
Inclusief belasting

Extra info over de behanglijm Vinyl en Textiel - Perfax

  

Merk: Perfax

   

Overige informatie over de behanglijm Vinyl en Textiel - Perfax

  

Perfax vinyl en textiel is een speciale lijm die wordt gebruikt om vinyl- en textielmaterialen aan muren en andere oppervlakken te bevestigen. Deze lijm is ontworpen om een sterke hechting te bieden en ervoor te zorgen dat het vinyl of textiel stevig op zijn plaats blijft zitten.

 

  • Steenachtige ondergronden 

 

Dit type lijm is veiliger in gebruik, heeft minder geur en is meestal eenvoudig schoon te maken met water terwijl het nog nat is. Breng de wandlijm gelijkmatig aan op het oppervlak met behulp van een geschikte lijmroller of kwast. Zorg ervoor dat de lijm gelijkmatig wordt verdeeld. 

 

Wil je nog wat meer informatie over het werken met de Perfax Vinyl en Textiel? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice staat graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Contact opnemen met de klantenservice kan gemakkelijk via e-mail of telefonisch van maandag tot en met vrijdag.

Vinyl en Textiel - Perfax