• -€ 15,75

Muurverf binnen - Alphacryl Pure Mat SF - Sikkens

De muurverf Alphacryl Pure Mat SF van het merk Sikkens is uitermate geschikt om te gebruiken op de binnenmuur. Verder is de muurverf Alphacryl Pure Mat SF van het merk Sikkens extreem mat, schrobvast en oplosmiddelvrij.

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

 

Alphacryl Pure Mat SF - Sikkens
€ 41,99
€ 26,24 € 15,75 korting
Inclusief belasting

Extra info over de muurverf - Alphacryl Pure Mat SF - Sikkens 

  

Merk: Sikkens

Type: Alphacryl Pure Mat SF

Categorie: Muurverf

Kleur: Wit, mengkleuren

Toepassing: Binnen

Ondergrond: Steenachtig, beton, gips & behang

Glans: Mat

Basis: Waterbasis

Rendement (m2 per liter): 11 m2

Stofdroog na: 1 uur

Overschilderbaar na: 6 uur

Schrobklasse : Klasse 1 (uitstekend reinigbaar)

Kwaliteitsklasse: Topklasse professioneel

Geschikt voor vochtige ruimtes: Nee

  

Overige info over de muurverf - Alphacryl Pure Mat SF - Sikkens

 

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is een extreem matte, schrobvaste, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen. Deze verf van Sikkens kun je op veel plaatsen en ondergronden gebruiken. Dit product is namelijk geschikt voor vrijwel alle ondergronden. Denk hierbij aan schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen en beton. Alphacryl Pure Mat van Sikkens werkt isolerend en is spanningsarm waardoor dit product zeer geschikt is voor renovaties. Deze Alphacryl breng je aan met een kwast, roller of airless spuitapparatuur. Met één liter van deze Sikkens Alphacryl Pure Mat SF bestrijk je ongeveer 8 tot 12 m2.

 

In het kort

Met de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF zet je hoe dan ook een prachtig resultaat neer waar je in lengte van jaren van geniet. Deze verf laat zich makkelijk aanbrengen, maar wat kun je eigenlijk meer verwachten als je de Alphacryl Pure Mat SF in huis haalt. Hieronder vind je handige informatie over deze verf:

 

Stofdroog: na ca. 1 uur*

Overschilderbaar: na ca. 6 uur

Aanbrengen met: kwast of roller

Schrobklasse: 1

Verwerkingstemperatuur: 5 - 30 graden

 

*De droogtijden van verf zijn mede afhankelijk van de temperatuur en de eventuele ventilatie in de ruimte waar je aan het schilderen bent. Een temperatuur van rond de 20 graden is ideaal voor schilderen. Een veel koudere of juist warmere temperatuur beïnvloedt het droogproces. Verf droogt minder snel als het koud is, terwijl de verf juist weer sneller droogt bij hogere temperaturen. Houd hier dus rekening mee als je aan de slag gaat.

 

Eigenschappen van de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

  

Sikkens is er bij deze Sikkens Alphacryl Pure Mat SF wederom in geslaagd om een topproduct te ontwikkelen. Zoals gezegd is deze muurverf extreem mat en dat geldt ook na meerdere schoonmaakbeurten. Deze verf van Sikkens valt onder schrobklasse 1 en is verder zeer geschikt voor ruimtes met invallend licht. Verfsoorten die tot deze hoogste klasse behoren zijn vooral geschikt voor ruimtes die vaak worden schoongemaakt zoals klaslokalen en keukens en woonkamers die intensief worden gebruikt.

 

Deze muurverf van Sikkens heeft als voordeel dat je snel te werk kunt gaan. Een uur na het aanbrengen van de eerste laag merk je dat de verf al stofdroog is. Ben je van plan om een tweede laag over de eerste laag heen te gaan schilderen? Dan adviseren we je om minimaal 6 uur te wachten voordat je verder gaat met de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF. 

 

Voordelen van de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

 

Dat Sikkens verf levert die je omver blaast op het gebied van kwaliteit staat buiten kijf en dat zal door doe-het-zelvers en professionele schilders worden bevestigd. Maar wat maakt deze verf nu zo bijzonder? Om dat duidelijk te maken hebben we enkele voordelen van deze verf van Sikkens voor je op een rijtje gezet.

 

Mat, matter matst

 

Deze Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is één van de meest matte verfsoorten die verkrijgbaar is. Dat heeft als voordeel dat muren niet gaan glanzen, zelfs niet door binnenvallend zonlicht of door andere lichtbronnen. Hierdoor blijft de kleur waar je voor hebt gekozen in alle omstandigheden behouden.

 

Isolatie

 

Deze verf staat bekend om zijn hoge isolerende vermogen waardoor je beduidend minder last hebt van vlekken. Kortom, een goede keus voor de lange termijn. 

 

Uitstekend reinigbaar

 

Een van de pluspunten is dat je de verflaag keer op keer grondig kunt reinigen zonder dat dit de verf verder aantast. De muur zal dus niet ineens beginnen te glanzen als je hem hebt schoongemaakt. 

 

Schrobklasse 1

 

Zoals je eerder al hebt kunnen lezen is deze Sikkens verf beloond met schrobklasse 1. Dat houdt in dat deze verf zich makkelijk laat reinigen zoals je hierboven hebt kunnen lezen. Dit maakt deze verf perfect geschikt voor ruimtes waar een vlekje zo is gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de keuken. 

 

Kleuren mengen

 

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is bij De Verfzaak te bestellen in alle kleuren. Het enige dat je nodig hebt voor het laten mengen van jouw kleur is de unieke kleurcode. Let op: zorg ervoor dat je zeker bent van je keuze aangezien gemengde verf niet geretourneerd kan worden. 

Alphacryl Pure Mat SF - Sikkens