• -€ 33,00

Grondverf buitenmuur - Sikkens - Alpha Primer Exterior

De matte grondverf Alpha Primer Exterior van het merk Sikkens is uitermate geschikt om te gebruiken op de buitenmuur. Zo biedt deze dekkende grondverf Alpha Primer Exterior van het merk Sikkens een fijne structuur en is onverzeepbaar.

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

 

Sikkens Alpha Primer Exterior
€ 87,99
€ 54,99 € 33,00 korting
Inclusief belasting

Extra info over de grondverf - Sikkens - Alpha Primer Exterior

   

Sikkens Alpha Primer Exterior is een matte muurprimer geschikt voor buiten. Deze grondverf voor buiten heeft een fijne structuur en is onverzeepbaar. Bovendien kenmerkt deze grondverf zich door de uitstekende dekking en hechting op de ondergrond, vermindert de zuiging en is oplosmiddelvrij. Verder is dit product zeer gemakkelijk te verwerken en overschilderbaar met alle Sikkens Alpha buitenmuurverven.

 

De Sikkens Alpha Primer Exterior is te gebruiken voor:

 

het voorbehandelen van onbehandelde ondergronden om een goede hechting en dekkracht te verkrijgen, zodat het afgewerkt kan worden met een Alpha buitenmuurverf. Daarnaast ook bruikbaar als grondlaag voor steenachtige ondergronden zoals beton, pleisterwerk en metselwerk.

 

Dekking en droging

 

Met één liter Sikkens Alpha Primer Exterior dek je naar schatting 10 à 12 m². Houd hierbij wel rekening met een rendement dat kan afwijken door factoren als applicatiemethode en de structuur/zuiging van de ondergrond. Bij een ideale temperatuur van 20°C is deze Sikkens grondverf stofdroog na circa 2 uur en weer overschilderbaar na circa 6 uur. Aanbrengen doe je, afhankelijk van je eigen voorkeur, met een watergedragen kwast, roller of verfspuit. 

 

Veelgestelde vragen over Sikkens Alpha Primer Exterior

 

Bij een populair product zoals deze grondverf muur van Sikkens is het logisch dat er veel vragen binnenkomen. We begrijpen dat je niet altijd zin hebt om een klantenservice te benaderen, maar dat je het ook een heel gedoe vindt om het internet af te struinen naar het juiste antwoord. Daarom behandelen we hier de meest gestelde vragen met betrekking tot dit product. 

 

Is de Sikkens Alpha Primer Exterior geschikt voor binnen?

Nee, deze grondverf is enkel geschikt voor buiten. Wanneer je op zoek bent naar een grondverf voor binnen met vergelijkbare eigenschappen raden we de Alpha Primer van Sikkens aan. 

 

Wat is de droogtijd van deze grondverf?

Onder ideale omstandigheden (temperatuur rond 20 graden) is deze buitengrondverf stofdroog na twee uur en weer te overschilderen na zes uur. Een lagere temperatuur zorgt ervoor dat de droogtijd wordt verlengd. 

 

Wat is het rendement per liter van dit product?

Houd rekening met een dekking van ongeveer 11 m² per liter. Ook hierbij geldt: door factoren kan de werkelijke dekking afwijken van het genoemde getal. 

 

Met welke muurverf kan ik deze Sikkens Alpha Primer Exterior afwerken?

We raden altijd een buitenmuurverf aan, en bij voorkeur gebruik je er een uit de Sikkens Alpha buitenmuurverflijn. 

 

Voor welke ondergronden is de grondverf geschikt?

Het technisch informatieblad bij dit product schrijft voor dat dit product geschikt is voor steenachtige ondergronden. Denk hierbij aan beton, pleisterwerk en stucwerk. 

Sikkens Alpha Primer Exterior