• -€ 10,80

Muurverf binnen - Urban Taupe - Extra Mat - Flexa Creations

De muurverf Urban Taupe - Extra Mat van het merk Flexa Creations is uitermate geschikt om te gebruiken op de binnenmuur. Verder heeft de muurverf Urban Taupe - Extra Mat van het merk Flexa Creations een mooie extra matte finish.

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

 

Urban Taupe - Extra Mat - Flexa Creations
€ 30,99
€ 20,19 € 10,80 korting
Inclusief belasting

Extra info over de muurverf - Urban Taupe - Extra Mat - Flexa Creations

 

Merk: Flexa

Type: Creations Muurverf Extra Mat

Categorie: Muurverf

Kleur: Urban Taupe

Toepassing: Binnen

Ondergrond: Steenachtig, beton, gips & behang

Glans: Mat

Basis: Waterbasis 

Rendement (m2 per liter): 10 m2

Stofdroog na: 1 uur

Overschilderbaar na: 6 uur

Schrobklasse: Klasse 2 (goed reinigbaar)

Kwaliteitsklasse: Topklasse doe-het-zelf

Geschikt voor vochtige ruimtes: Nee

  

Overige info over de muurverf - Urban Taupe - Extra Mat - Flexa Creations

 

Flexa Creations Muurverf Extra Mat Urban Taupe heeft een mooie extra matte finish en maakt deel uit van de speciale Creations verflijn van Flexa. Deze Flexa Creations productlijn kan door zowel professionals als doe-het-zelvers worden gebruikt en bestaat uit lakken, muurverven en verf met een effect erin verwerkt. De Urban Taupe Flexa is een muurverf voor binnen, behoort tot de kleurcategorie grijs en draagt de naam Urban Taupe.

 

Waar gebruik je deze verf voor?

 

Urban Taupe Flexa kun je gebruiken voor muren en plafonds verven in huis en is een watergedragen muurverf. Het verven gaat het beste met een acrylverfkwast en een muurverfroller. De verf dekt goed op ondergronden zoals latex muurverf , gipskarton, beton, (bak)steen, glasweefsel, papierbehang en (glad) pleisterwerk. De extra matte finish en fraaie grijzige kleur passen perfect bij een huis- of kantoorinrichting.

 

Extra eigenschap van de grijze kleur van deze Flexa muurverf is de HD Color Technology, wat voorkomt dat UV-licht de kleur beïnvloedt. Elke Flexa Creations kleur zal dus niet verkleuren, dof worden of vervagen. Handig is dat de verf eenmaal aangebracht gemakkelijk schoon kan worden gehouden.

 

Met 1 liter Urban Taupe Flexa kun je ca. 10m2 dekken, hetgeen wel afhankelijk is van de structuur en zuiging van de ondergrond. Wil je graag een tweede laag muurverf aanbrengen? Dat is zeker mogelijk! Per laag is de droogtijd ongeveer 6 uur bij min. 20 graden Celcius. Let op: bij deze verf zijn er twee verflagen Urban Taupe Flexa nodig voor het beste resultaat.

 

Urban Taupe combineren

 

Graag een kleurencombinatie maken met de kleur Urban Taupe? Hieronder een lijstje vol met ideeën om de Urban Taupe te combineren.

 

  • Met wittinten: omdat Urban Taupe een donkere kleur is (grijsbruin) ziet een combinatie met wit er strak en zacht uit. Ideaal voor een moderne woonruimte. 
  • Met blauw: blauw is een koele kleur, wat enige rust en kalmte in een interieur brengt. Door dit te combineren met Urban Taupe, dat een zachte ondertoon heeft, kom je optimaal tot rust. 
  • Met pastelkleuren: Urban Taupe combineren met pastelkleuren? Zeker doen! Dit zorgt voor een comfortabel gevoel. We adviseren om dit eens te proberen in je slaapkamer. 
Urban Taupe - Extra Mat - Flexa Creations