• -€ 7,42

Ondervloer Laminaat - Excellent - Hoomline

De ondervloer Excellent van het merk Hoomline is uitermate geschikt om te gebruiken voor onder een click laminaat vloer. Verder biedt de ondervloer Excellent uitstekende geluids- en warmte / kou isolatie.

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

 

Excellent - Hoomline
€ 74,25
€ 66,83 € 7,42 korting
Inclusief belasting

Extra info over de Ondervloer Laminaat - Excellent - Hoomline

Merk: Hoomline

Type: Excellent

Categorie: Ondervloer

Toepassing: Binnen

Afmeting: 1500 x 100 cm

Dikte: 2 mm

Overige informatie over de Ondervloer Laminaat - Excellent - Hoomline

   

De Hoomline Excellent ondervloer is zonder twijfel een uitstekende keuze! Met zijn uitgebreide eigenschappen en kwaliteitscertificering biedt deze ondervloer de perfecte basis voor click laminaatvloeren. Of het nu in appartementen is of in combinatie met vloerverwarming en -koeling, de Hoomline Excellent ondervloer staat garant voor een optimale geluiddemping tot wel 10 dB.

 

Een van de opvallendste kenmerken van de Hoomline Excellent ondervloer is het gecertificeerde geluidsdemping niveau van 10 dB. Deze certificering zorgt ervoor dat geluidsoverlast tot een minimum wordt beperkt, waardoor het een ideale keuze is voor woningen met gedeelde muren, zoals appartementen. Geniet van een rustige en vredige woonomgeving, zonder dat je vloer hinder veroorzaakt voor de buren.

 

De Hoomline Excellent ondervloer is niet alleen geluiddempend, maar is ook geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Dit betekent dat je kunt genieten van een comfortabele en aangename temperatuurregeling in je woning, ongeacht het seizoen. Met deze ondervloer blijft je vloer niet alleen stil, maar ook heerlijk warm onder je voeten.

 

Kortom, de Hoomline Excellent ondervloer is de ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar hoogwaardige geluiddemping, gecertificeerde kwaliteit en compatibiliteit met vloerverwarming en -koeling. Met zijn indrukwekkende eigenschappen en garantie biedt deze ondervloer de perfecte basis voor je click laminaatvloer. Ervaar het comfort en de rust die de Hoomline Excellent ondervloer je kan bieden.gen vocht van onderaf, waardoor de duurzaamheid en levensduur van je vloer worden verlengd. Daarnaast egaliseert Alufoam oneffenheden tot ongeveer 2 mm in harde afdekvloeren, waardoor je kunt genieten van een strakke en gelijkmatige vloerinstallatie.

  

Deze ondervloer is ook perfect te combineren met vloerverwarmingssystemen. Het zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld over de vloer, waardoor je kunt genieten van een comfortabel en aangenaam binnenklimaat.

  

Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige ondervloer die geluids- en warmte-isolatie biedt, vochtwerend is en gemakkelijk te installeren is, dan is Hoomline Alufoam 2mm de perfecte keuze voor je parket- of laminaatvloer. Met deze ondervloer kun je zonder zorgen genieten van een prachtige vloer die aan al je eisen voldoet.

Excellent - Hoomline