• -€ 3,90

Ondervloer Laminaat - Alufoam 2mm - Hoomline

De ondervloer Alufoam 2mm van het merk Hoomline is uitermate geschikt om te gebruiken voor onder een laminaat en of parket vloer. Verder biedt de ondervloer Alufoam 2mm uitstekende geluids- en warmte-isolatie.

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

 

Alufoam 2mm - Hoomline
€ 39,00
€ 35,10 € 3,90 korting
Inclusief belasting

Extra info over de Ondervloer Laminaat - Alufoam 2mm - Hoomline

Merk: Hoomline

Type: Alufoam

Categorie: Ondervloer

Toepassing: Binnen

Afmeting: 2000 x 1000 cm

Dikte: 2 mm

Geschikt voor vloerverwarming: Ja

Overige informatie over de Ondervloer Laminaat - Alufoam 2mm - Hoomline

  

Hoomline Alufoam 2mm is een hoogwaardige ondervloer die speciaal is ontworpen voor parket- en laminaatvloeren. Deze ondervloer biedt uitstekende geluids- en warmte-isolatie, waardoor je vloer optimaal comfort en prestaties kan leveren.

 

Wat deze ondervloer echt uniek maakt, is dat er geen extra vochtscherm nodig is. Dit bespaart tijd en moeite bij het leggen van je vloer. Bovendien heeft Alufoam een geringe hoogte, waardoor het een ruimtebesparende oplossing is. Hierdoor hoef je vaak geen deuren in te korten, wat de installatie nog eenvoudiger maakt.

 

Een ander voordeel van de Hoomline Alufoam 2mm ondervloer is dat deze vochtwerend is. Dit betekent dat het de vloer beschermt tegen vocht van onderaf, waardoor de duurzaamheid en levensduur van je vloer worden verlengd. Daarnaast egaliseert Alufoam oneffenheden tot ongeveer 2 mm in harde afdekvloeren, waardoor je kunt genieten van een strakke en gelijkmatige vloerinstallatie.

 

Deze ondervloer is ook perfect te combineren met vloerverwarmingssystemen. Het zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld over de vloer, waardoor je kunt genieten van een comfortabel en aangenaam binnenklimaat.

 

Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige ondervloer die geluids- en warmte-isolatie biedt, vochtwerend is en gemakkelijk te installeren is, dan is Hoomline Alufoam 2mm de perfecte keuze voor je parket- of laminaatvloer. Met deze ondervloer kun je zonder zorgen genieten van een prachtige vloer die aan al je eisen voldoet.

Alufoam 2mm - Hoomline