• -€ 3,46

Ondervloer Laminaat - Solidbase 7mm - Hoomline

De ondervloer Solidbase 7mm van het merk Hoomline is uitermate geschikt om te gebruiken voor onder een laminaat en of parket vloer. Naast geluiddemping heeft de Solidbase 7mm ondervloer ook andere praktische voordelen. Deze ondervloer egaliseert oneffenheden tot 3 mm, waardoor kleine hoogteverschillen in de ondergrond worden opgevangen.

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

 

Solidbase 7mm - Hoomline
€ 34,60
€ 31,14 € 3,46 korting
Inclusief belasting

Extra info over de Ondervloer Laminaat - Zachtboard Silent plus 10mm - Hoomline

 

Merk: Hoomline

Type: Solidbase

Categorie: Ondervloer

Toepassing: Binnen

Afmeting: 790 x 590 cm

Dikte: 7 mm

 

Overige informatie over de Ondervloer Laminaat - Solidbase 7mm - Hoomline

 

Hoomline Solidbase 7mm is een groene zachtboardplaat die bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Deze ondervloer is gemaakt van 100% natuurlijke materialen en draagt het FSC-keurmerk, wat aangeeft dat het afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

 

Met een dikte van 7mm biedt de Hoomline Solidbase ondervloer niet alleen een solide basis voor je vloer, maar heeft het ook een egaliserend effect tot 3mm. Dit zorgt voor een strakke en gelijkmatige ondergrond, zelfs op oneffen oppervlakken. Dankzij de sterke eigenschappen van deze ondervloer is hij geschikt voor verschillende soorten vloerbedekking, waaronder laminaat, parket en vinyl.

 

Een van de belangrijkste voordelen van de Hoomline Solidbase 7mm is zijn geluidswerende eigenschap. Het materiaal absorbeert geluid en minimaliseert contactgeluiden, waardoor het de perfecte keuze is voor ruimtes waar rust en stilte gewenst zijn. Of het nu in een woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte is, deze geluidswerende ondervloer zorgt voor een aangename akoestische ervaring.

 

Daarnaast staat de Hoomline Solidbase 7mm bekend om zijn eenvoudige installatie. Dankzij het handige kliksysteem kun je deze ondervloer moeiteloos en snel leggen, waardoor je tijd en moeite bespaart bij de vloerinstallatie. Het is een gebruiksvriendelijke oplossing, zelfs voor mensen zonder ervaring in het leggen van vloeren.

 

Naast al deze eigenschappen is de Hoomline Solidbase 7mm ook compatibel met vloerverwarmingssystemen, waardoor je kunt genieten van warme voeten en een comfortabel binnenklimaat. Deze ondervloer geleidt de warmte gelijkmatig en helpt energie-efficiëntie te bevorderen.

 

Kortom, de Hoomline Solidbase 7mm is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, geluidswerende ondervloer. Met zijn natuurlijke samenstelling, eenvoudige installatie, geluidsisolerende eigenschappen en compatibiliteit met vloerverwarming, biedt deze ondervloer alles wat je nodig hebt voor een hoogwaardige en comfortabele vloerervaring.

 

Solidbase 7mm - Hoomline