• -€ 4,17

Ondervloer Laminaat - Zachtboard Silent plus 10mm - Hoomline

De ondervloer Zachtboard Silent plus 10mm van het merk Hoomline is uitermate geschikt om te gebruiken voor onder een laminaat en of parket vloer. Naast geluiddemping heeft de Silent Plus 10dB ondervloer ook andere praktische voordelen. Deze ondervloer egaliseert oneffenheden tot 3 mm, waardoor kleine hoogteverschillen in de ondergrond worden opgevangen.

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

 

Zachtboard Silent plus 10mm - Hoomline
€ 41,71
€ 37,54 € 4,17 korting
Inclusief belasting

Extra info over de Ondervloer Laminaat - Zachtboard Silent plus 10mm - Hoomline

 

Merk: Hoomline

Type: Zachtboard Silent plus

Categorie: Ondervloer

Toepassing: Binnen

Afmeting: 790 x 590 cm

Dikte: 10 mm

 

Overige informatie over de Ondervloer Laminaat - Zachtboard Silent plus 10mm - Hoomline

 

De Hoomline Zachtboard Silent Plus 10mm is een hoogwaardige geluiddempende ondervloerplaat, speciaal ontworpen voor gebruik onder laminaat- en parketvloeren. Deze ondervloer biedt uitstekende geluidsisolerende eigenschappen en zorgt voor een aangename en stille woonomgeving.

 

Met zijn TUV-certificering garandeert de Silent Plus 10dB ondervloer een geluidsreductie van 10 decibel bij kliklaminaat, waardoor het geluidsniveau aanzienlijk wordt verminderd. Dit is vooral belangrijk in appartementen, bovenverdiepingen of andere situaties waarin geluidsabsorptie essentieel is.

 

Naast geluiddemping heeft de Silent Plus 10dB ondervloer ook andere praktische voordelen. Deze ondervloer egaliseert oneffenheden tot 3 mm, waardoor kleine hoogteverschillen in de ondergrond worden opgevangen. Bovendien is de ondervloer drukvast tot maar liefst 20 ton per m², wat ideaal is voor klik laminaat en parket. Dit zorgt voor een stabiele en duurzame basis voor je vloerbedekking.

 

De Silent Plus 10dB ondervloer is geschikt voor zowel houten ondergronden als betonnen ondergronden met kleine hoogteverschillen. Het legproces is eenvoudig en gemakkelijk, waardoor je tijd en moeite bespaart bij de installatie van je vloer.

 

Kortom, met de Hoomline Zachtboard Silent Plus 10mm ondervloer maak je een verstandige keuze voor geluidsreductie en vloerbescherming. Deze gecertificeerde ondervloer biedt uitstekende geluiddemping en een eenvoudige installatie, waardoor je kunt genieten van een rustige en duurzame vloer ervaring.

 

Zachtboard Silent plus 10mm - Hoomline