• -€ 84,90

Muurverf binnen - Superdek Muurverf - Wijzonol

De muurverf Superdek Muurverf van het merk Wijzonol is uitermate geschikt om te gebruiken op de binnenmuur. Verder is de muurverf Superdek Muurverf van het merk Wijzonol een zeer goed dekkende, waterverdunbare, matte en gladde muurverf.

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

 

Superdek Muurverf - Wijzonol
€ 124,85
€ 39,95 € 84,90 korting
Inclusief belasting

Extra info over de muurverf - Superdek Muurverf - Wijzonol

  

Merk: Wijzonol

Type: Superdek Muurverf

Categorie: Muurverf

Kleur: Wit, Mengkleuren

Toepassing: Binnen

Ondergrond: Steenachtig, beton, gips & behang

Glans: Mat

Basis: Waterbasis

Rendement (m2 per liter): 8 m2

Stofdroog na: 30 minuten

Overschilderbaar na (aantal uren): 4 uur

Schrobklasse: Klasse 2 (goed reinigbaar)

Kwaliteitsklasse: Middenklasse professioneel

Geschikt voor vochtige ruimtes: Nee

  

Overige info over de muurverf - Superdek Muurverf - Wijzonol

 

Wijzonol Superdek Muurverf is een zeer goed dekkende, waterverdunbare, matte en gladde muurverf. Deze muurverf is tevens de juiste keus voor je als je op zoek bent naar een sneldrogend product. De verf brengt je aan met een kwast of roller en met 1 liter van deze muurverf van Wijzonol bestrijk je ongeveer 7 tot 9 m2. De ondergronden die goed matchen met deze Wijzonol Superdek Muurverf zijn: beton, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal en goed hechtend behang. 

 

Wijzonol heeft bij de ontwikkeling van de Wijzonol Superdek Muurverf niet alleen naar de kwaliteit gekeken, maar ook naar de gebruiksvriendelijkheid. Dit product is makkelijk aan te brengen, droogt snel en is zeer goed dekkend. Deze verf heeft als groot voordeel dat je in een relatief korte tijd grote oppervlakten kunt schilderen. Na een half uur is deze muurverf al stofdroog. Ben je van plan om een tweede laag aan te brengen? Dan adviseren we je om minimaal 4 uur te wachten. Let op: droogtijden zijn afhankelijk van verschillende factoren. Voor donkere kleuren gelden bij lagere temperaturen bijvoorbeeld langere droogtijden dan voor wit en lichte kleuren. 

 

Wanneer je kiest voor Wijzonol Superdek Muurverf maak je niet alleen een keuze op basis van pure kwaliteit, maar ook op basis van het milieu. Door de innovatieve zetmeeltechnologie slaagt Wijzonol er namelijk in om duurzaam te werk te gaan. Bij de ontwikkeling van deze verf worden minder fossiele brandstoffen gebruikt en juist meer herwinbare grondstoffen. Daardoor denk je niet alleen aan uw eigen eindresultaat, maar ook aan toekomstige generaties. Kortom, de Wijzonol Superdek Muurverf is vanuit meerdere factoren een topproduct!

Superdek Muurverf - Wijzonol