• -€ 24,54

Muurverf binnen - Monodek Revolution - Histor

De muurverf Monodek Revolution van het merk Histor is uitermate geschikt om te gebruiken op de binnenmuur. Verder heeft de muurverf Monodek Revolution van het merk Histor een matte glans en geeft altijd een strak en streeploos resultaat.

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

 

Muurverf Monodek Revolution
€ 58,49
€ 33,95 € 24,54 korting
Inclusief belasting

Extra info over de muurverf - Monodek Clean - Histor

 

Merk: Histor

Type: Monodek Revolution

Categorie: Muurverf

Kleur: Wit, Mengkleuren

Toepassing: Binnen

Ondergrond: Steenachtig

Glans: Mat

Basis: Waterbasis

Rendement (m2 per liter): 10 m2

Stofdroog na: 1 uur

Overschilderbaar na: 4 uur

Schrobklasse: Klasse 3 (slecht reinigbaar)

Kwaliteitsklasse: Topklasse doe-het-zelf

Geschikt voor vochtige ruimtes: Nee

 

Overige info over de muurverf - Monodek Revolution - Histor

 

  • Goed reinigbaar 
  • Matte muurverf
  • Geschikt voor binnen
  • Afwasbaar

 

Histor Monodek Revolution is een matglans muurverf op waterbasis. Deze Histor muurverf is enkel geschikt voor binnengebruik. Dit product is erg populair bij fanatieke doe-het-zelvers, vanwege de vele eigenschappen. Met de Histor Monodek Revolution zorg je namelijk voor een strak en streeploos resultaat, en dat in één keer. Daarnaast is deze matglans binnenmuurverf op waterbasis geurarm, afwasbaar en heeft het een optimale dekking. Het feit dat deze muurverf afwasbaar is maakt het ook een veel gekocht item voor keukens en badkamers. Kortom, deze Histor Monodek Revolution is de revolutionaire muurverf waarmee jij uit de voeten kan. De Histor Monodek Revolution kun je gebruiken voor:

 

Het (over)schilderen van bestaande verflagen, goed vastzittend behang, nieuw en bestaand metselwerk, pleisterwerk, beton, gips- en boardplaten.

 

Indien je graag andere ondergronden wil schilderen met deze Histor muurverf, dan verzoeken we je eerst onderzoek te doen naar de mogelijkheden. Het is in de meeste gevallen niet mogelijk om de Histor Monodek Revolution te gebruiken voor andere doeleinden dan bovengenoemde. Met 1 liter Histor Monodek Revolution dek je ongeveer 10m², afhankelijk van de structuur en zuiging van de ondergrond. Een tweede laag aanbrengen is mogelijk. Deze Histor binnenmuurverf is namelijk al overschilderbaar na circa 4 uur. Houd wel rekening met de temperatuur, want in dit geval is uitgegaan van een temperatuur van 20 graden. 

 

Bij De Verfzaak is de Histor Monodek Revolution verkrijgbaar in de inhoudsmaten 5 liter en 10 liter. Daarnaast is er keuze uit de kleur wit en verschillende lichte kleuren, waaronder de RAL kleuren. Indien je graag wil gaan verven met een kleur anders dan wit, zorg er dan voor dat je de juiste kleurcode invoert in ons systeem. Gemengde Histor binnenmuurverf kan namelijk niet geretourneerd worden. Heb je vragen over werken met deze Histor matglans binnenmuurverf, of over andere producten? Neem dan contact op met de klantenservice. Onze medewerkers zijn bekend met het gehele Histor assortiment en kunnen je voorzien van alle informatie over de Histor Monodek Revolution zodat jij goed voorbereid aan de slag kan. 

Muurverf Monodek Revolution