• -€ 11,54

Muurverf binnen - Monodek Clean - Histor

De muurverf Monodek Clean van het merk Histor is uitermate geschikt om te gebruiken op de binnenmuur en eventueel het plafond. Verder heeft de muurverf Monodek Clean van het merk Histor een matte glans en is reinigbaar.

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

 

Muurverf Monodek Clean
€ 29,49
€ 17,95 € 11,54 korting
Inclusief belasting

Extra info over de muurverf - Monodek Clean - Histor

Merk: Histor

Type: Monodek Clean

Categorie: Muurverf

Kleur: Wit, Mengkleuren

Toepassing: Binnen

Ondergrond: Beton

Glans: Mat

Basis: Waterbasis

Rendement (m2 per liter): 10 m2

Stofdroog na: 1 uur

Overschilderbaar na: 4 uur

Schrobklasse: Klasse 1 (uitstekend reinigbaar)

Kwaliteitsklasse: Middenklasse doe-het-zelf

Geschikt voor vochtige ruimtes: Nee

Overige info over de muurverf - Monodek 10ltr + 2,5ltr GRATIS - Histor

 

  • Blijft mat na reinigen 
  • Mat
  • Optimale dekking 
  • Geurarm

 

Histor Monodek Clean is een matte muurverf op waterbasis. Deze Monodek Clean is enkel geschikt voor binnen. Deze muurverf van Histor wordt voornamelijk gebruikt door fanatieke doe-het-zelvers. Deze Histor binnenmuurverf is, zoals de naam al aangeeft, goed reinigbaar. Deze verf zorgt ervoor dat je muren gemakkelijk schoon te maken zijn, zodat vlekken eenvoudig zijn te verwijderen zonder dat je de verflaag aantast. Zou je een muurverf gebruiken met een lagere schrobvastheidsklasse, dan bestaat het gevaar dat de verflaag wel wordt beschadigd. Dit gaat ten koste van de mooie matte verflaag die je hebt aangebracht. Ideaal voor bijvoorbeeld een badkamer of keuken. Daarnaast is deze Histor Monodek Clean snel overschilderbaar en geeft het je muur een stralende look.

  

De Histor Monodek Clean gebruik je voor:

 

het (over)schilderen van steenachtige ondergronden, beton, bestaande verflagen, goed vastzittend behang, nieuw en bestaand metselwerk, pleisterwerk, gips- en boardplaten. 

 

Verder heeft de Histor Monodek Clean een uitstekende dekking. Zo is je rendement bij slechts 1 liter al 10m². Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de ondergrond waarop je gaat schilderen. Wil je een tweede laag aanbrengen? Dat is mogelijk, mits je even geduld hebt. Gemiddeld genomen kan je na circa 6 uur alweer een tweede laag Histor Monodek Clean aanbrengen bovenop je eerste laag. 

 

De Histor Monodek Clean heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en is daarmee een instapkwaliteit, reinigbare muurverf. Deze muurverf is verkrijgbaar in verschillende kleuren namelijk standaard wit, RAL 9010, RAL 9016 en RAL 9001. Bij De Verfzaak is Histor Monodek Clean verkrijgbaar in de inhoudsmaten 2,5 liter en 10 liter.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer je op zoek bent naar een reinigbare verflaag op je muren. Heb je vragen over de Histor Clean muurverf of andere reinigbare muurverven? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze specialisten zijn bekend met de producten van Histor en kunnen je voorzien van alle benodigde informatie omtrent de Histor Monodek Clean.

 

bestaande verflagen, goed vastzittend behang, nieuw en bestaand metselwerk, pleisterwerk, beton, gips- en boardplaten.

  

De Histor Monodek is een geschikte muurverf voor iemand die niet te veel geld wil uitgeven aan een muurverf. Deze Histor muurverf geeft je muur een stralende look en kan dankzij de Ultra Dense Technology in één keer dekkend zijn. Met 1 liter Histor Monodek dek je ongeveer 10m², afhankelijk van de structuur en zuiging van de ondergrond. Een tweede laag aanbrengen is zeker mogelijk, omdat deze Histor muurverf snel overschilderbaar is! Dit kan al na 4 uur, super snel dus. Al met al kan gesteld worden dat de Histor Monodek een uitstekend product is voor de prijs die het heeft. 

Muurverf Monodek Clean