• -€ 21,80

Grondverf muur - Drost - Devecryl Muurprimer

De dekkende grondverf Devecryl Muurprimer van het merk Drost is uitermate geschikt om te gebruiken op de muur. Zo biedt deze dekkende grondverf Devecryl Muurprimer van het merk Drost bescherming om op licht en tot matig zuigende minerale ondergronden het bont sauswerk in de afwerking te voorkomen.

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

 

Drost Devecryl Muurprimer
€ 45,75
€ 23,95 € 21,80 korting
Inclusief belasting

Extra info over de grondverf - Drost - Devecryl Muurprimer

  

Een wit gepigmenteerde watergedragen en dekkende muurverf voor binnen en buitengebruik. Voor een perfecte ondergrond voor Alaska+ en voor de Alaska Premium. Zo is de Drost Devecryl Muurprimer ontwikkeld om op licht en tot matig zuigende minerale ondergronden het bont sauswerk in de afwerking te voorkomen. Geschikt voor:

 

Steenachtige ondergronden, zoals: Beton, metselwerkMet één liter van de Drost Devecryl Muurprimer kun je na schatting 6-10 m2 dekken, wel afhankelijk van de zuiging en structuur van de ondergrond. Hierbij moet je namelijk opletten want dan kan het rendement beïnvloeden. Het stofdroog krijgen van de Drost Devecryl Muurprimer is mogelijk na circa 1-2 uur. Overschilderen na 3-4 uur, dit is wel afhankelijk van de ondergrond en aangebrachte laagdikte. Met een kwast, roller, of een luchtspuit kun je de Muurprimer gemakkelijk aanbrengen voor het beste resultaat.

Drost Devecryl Muurprimer