• -€ 21,15

Grondverf muur - Histor - Monodek Primer

De matte grondverf Monodek Primer van het merk Histor is uitermate geschikt om te gebruiken op de muur. Zo biedt deze Monodek Primer van Histor een optimale dekking met een hoge dichtheid dankzij de Ultra Dense Technology die is toegevoegd aan dit product.

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

 

Histor Monodek Primer
€ 59,99
€ 38,84 € 21,15 korting
Inclusief belasting

Extra info over de grondverf - Histor - Monodek Primer

 

Histor Monodek Primer is een matte primer op waterbasis. Deze grondverf van Histor heeft een optimale dekking met een hoge dichtheid dankzij de Ultra Dense Technology die is toegevoegd aan dit product. Daarnaast worden zuigingsverschillen in de ondergrond weggenomen en wordt de hechting met het oppervlak vergroot. Bovendien is deze dekkende grondverf vrij van oplosmiddelen en geurarm. Histor Monodek Primer is geschikt als: basis op onbehandelde en zuigende ondergronden van pleister- en stucwerk, beton, gipsplaten, metselwerk en geschilderde boardplaten.

 

Deze Histor grondverf is dus de ideale basis voor jouw muur of plafond die je wilt schilderen in een witte of lichte kleur. Voordat je begint met schilderen dient de ondergrond droog te zijn. Reinig de ondergrond met de Histor Ontvetter voor een goede hechting en vul eventuele oneffenheden met een geschikt vulmiddel. Zodra je alle voorbereidingen hebt getroffen breng je de Histor Monodek Primer gelijkmatig aan op de ondergrond.

 

Met één liter van de Histor primer dek je naar schatting 9 m², afhankelijk van de zuiging en structuur van de ondergrond. De grondverf voor muren is stofdroog na circa 1 uur en weer overschilderbaar met een muurverf na ongeveer 6 uur. Hierbij is uitgegaan van een ideale' verwerkingstemperatuur van 20°C. Aanbrengen doe je met een watergedragen roller of kwast, afhankelijk van je voorkeur.

 

De Histor Monodek Primer is bij De Verfzaak te verkrijgen in een inhoudsmaat van 10 liter. Deze matte grondverf is enkel te verkrijgen in de kleur wit. Heb je vragen over werken met deze Histor grondverf? Stel ze gerust aan onze verfspecialisten! We zijn te bereiken per telefoon of e-mail.

Histor Monodek Primer