Glasvezelbehang - Glasvlies Pre-Painted 1340 - Intervos Scandia

Hier bij de grote webwinkel vindt u o.a. de glasvezelbehang Glasvlies Pre-Painted 1340 van het merk Intervos Scandia die u tevens online kunt bestellen via onze webwinkel. 

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

 

Glasvlies Pre-Painted 1340 - Intervos Scandia
€ 51,07
Inclusief belasting

Extra info over de Glasvezelbehang - Glasvlies Pre-Painted 1340 - Intervos Scandia

  

Ben je op zoek naar een hoogwaardige glasweefselbehang die je muren een frisse en stijlvolle look geeft? Dan is de Intervos Scandia Glass Pre-Painted 1340 iets voor jou. Dit glasweefselbehang is al voorzien van een witte verflaag, waardoor je het direct kunt aanbrengen op je muur. Je hoeft dus niet meer te schilderen of te plamuren. Bovendien is dit glasweefselbehang zeer sterk, scheurvast en brandvertragend. Het is ideaal voor het renoveren van beschadigde of onregelmatige muren.

 

Waarom kiezen voor Intervos Scandia Glass Pre-Painted 1340?

 

De Intervos Scandia Glass Pre-Painted 1340 is een speciaal type glasweefselbehang dat al voorzien is van een witte verflaag. Dit betekent dat je het glasweefselbehang direct kunt aanbrengen op je muur, zonder dat je nog hoeft te schilderen of te plamuren. Dit bespaart je tijd en geld.

 

De Intervos Scandia Glass Pre-Painted 1340 heeft een fijne structuur met een subtiele glans. Het geeft je interieur een moderne en strakke uitstraling. Je kunt het glasweefselbehang gemakkelijk aanbrengen met een behanglijm, zoals de Intervos Glasweefsellijm. Het glasweefselbehang is geschikt voor alle soorten ondergronden, zoals beton, gips, hout en metaal. Het is ook vochtbestendig en schimmelwerend, waardoor het geschikt is voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

 

De Intervos Scandia Glass Pre-Painted 1340 is verkrijgbaar in rollen van 25 meter lang en 1 meter breed. Je kunt het glasweefselbehang eenvoudig op maat snijden met een scherp mes.

Glasvlies Pre-Painted 1340 - Intervos Scandia