Glasvezelbehang - Glass 1320 - Intervos Scandia

Hier bij de grote webwinkel vindt u o.a. de glasvezelbehang Glass 1320 van het merk Intervos Scandia die u tevens online kunt bestellen via onze webwinkel. 

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

 

Glass 1320 - Intervos Scandia
€ 90,90
Inclusief belasting

Extra info over de Glasvezelbehang - Glass 1320 - Intervos Scandia

  

Ben je op zoek naar een duurzame, stevige en mooie oplossing voor jouw muren of plafonds? Dan is Intervos Scandia Glass 1320 glasweefselbehang iets voor jou! Dit behang is gemaakt van glasvezeldraden die geweven zijn tot een ruitpatroon. Het resultaat is een behang dat sterker is dan stucwerk, scheuren en oneffenheden verbergt en makkelijk te verven is in elke kleur die je wilt.

 

Wat is glasweefselbehang?

 

Glasweefselbehang is een soort glasvezelbehang dat een structuur heeft in het weefsel. Er zijn verschillende patronen mogelijk, zoals een visgraat, een blok of een ruit. Intervos Scandia Glass 1320 heeft een middel ruitpatroon, dat een subtiele en elegante uitstraling geeft aan jouw wanden. Glasweefselbehang is ideaal voor het afwerken van beton, gips en glad stucwerk. Het is ook geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer of de keuken.

 

Wat zijn de voordelen van Intervos Scandia Glass 1320?

 

Intervos Scandia Glass 1320 heeft veel voordelen ten opzichte van andere soorten behang of wandbekleding. Hier zijn enkele redenen waarom je voor dit behang zou moeten kiezen:

  • Het is steviger dan stucwerk. Het kan tegen een stootje en gaat lang mee.
  • Het is scheurbestendig. Het voorkomt dat er scheuren ontstaan in jouw muren of plafonds door temperatuurverschillen of verzakkingen.
  • Het verbergt barsten en kleine onregelmatigheden. Het zorgt voor een glad en egaal oppervlak, zonder dat je hoeft te plamuren of te schuren.
  • Het is niet voorgeschilderd. Je kunt het dus in elke gewenste kleur verven, passend bij jouw interieur en smaak.
  • Het is makkelijk aan te brengen. Je hebt alleen een rolmaat, een schaar, een behangtafel, een lijmkam en glasvezelbehanglijm nodig. Je kunt het behang direct op de muur plakken, zonder inweektijd.
Glass 1320 - Intervos Scandia