Glasvezelbehang - Glasvlies Pre-Painted 1344 - Intervos Scandia

Hier bij de grote webwinkel vindt u o.a. de glasvezelbehang Glasvlies Pre-Painted 1344 van het merk Intervos Scandia die u tevens online kunt bestellen via onze webwinkel. 

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

 

Glasvlies Pre-Painted 1344 - Intervos Scandia
€ 81,90
Inclusief belasting

Extra info over de Glasvezelbehang - Glasvlies Pre-Painted 1344 - Intervos Scandia

  

Glasweefselbehang is een soort behang dat gemaakt is van stevige glasvezeldraden die je muur beschermen tegen scheuren en beschadigingen. Bovendien heeft dit behang een mooi ruitmotief dat je muur een stijlvolle uitstraling geeft.

 

Hoe breng je glasweefselbehang aan?

 

Het glasweefselbehang van Intervos is ook nog eens heel makkelijk aan te brengen. Je hebt alleen onze Glasvezelbehanglijm nodig om het behang op je muur te plakken. Het behang is al voorgeschilderd, dus je hoeft alleen nog maar een laagje verf in je favoriete kleur aan te brengen. Zo kun je je muur helemaal naar je eigen smaak inrichten.

 

Waarom kiezen voor glasweefselbehang?

 

Het glasweefselbehang van Intervos is niet alleen mooi en praktisch, maar ook duurzaam. Het behang gaat jarenlang mee en is bestand tegen vocht, schimmel en vuur. Het behang is ook milieuvriendelijk, want het is gemaakt van natuurlijke materialen die biologisch afbreekbaar zijn.

Glasvlies Pre-Painted 1344 - Intervos Scandia