Glasvezelbehang - Glass 1322 - Intervos Scandia

Hier bij de grote webwinkel vindt u o.a. de glasvezelbehang Glass 1322 van het merk Intervos Scandia die u tevens online kunt bestellen via onze webwinkel. 

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

 

Glass 1322 - Intervos Scandia
€ 48,38
Inclusief belasting

Extra info over de Glasvezelbehang - Glass 1322 - Intervos Scandia

  

Het Intervos Scandia Glass 1322 glasweefselbehang is gemaakt van glasvezeldraden die een middel ruit patroon vormen. Dit patroon geeft je interieur een moderne en strakke uitstraling. Bovendien is dit behang veel sterker dan stucwerk en kan het kleine onregelmatigheden en barsten in de ondergrond verbergen. Zo krijg je een glad en egaal resultaat.

 

Hoe kun je het gebruiken?

 

Het Intervos Scandia Glass 1322 glasweefselbehang is niet voorgeschilderd, dus je kunt het zelf in elke gewenste kleur schilderen. Zo kun je je eigen stijl en sfeer creëren. Het behang is ook een duurzame keuze, want het gaat lang mee en is bestand tegen scheurvorming. Het behang is per m² verkrijgbaar, dus je kunt precies bestellen wat je nodig hebt.

 

Hoe breng je het aan?

 

Het aanbrengen van het Intervos Scandia Glass 1322 glasweefselbehang is eenvoudig. Je hebt alleen een goede behanglijm nodig, die je direct op de muur aanbrengt. Vervolgens plak je het behang er overheen en druk je het goed aan. Je kunt het behang ook makkelijk op maat snijden met een scherp mesje.

Glass 1322 - Intervos Scandia