Glasvezelbehang - Glasvlies Pre-Painted 1345 - Intervos Scandia

Hier bij de grote webwinkel vindt u o.a. de glasvezelbehang Glasvlies Pre-Painted 1345 van het merk Intervos Scandia die u tevens online kunt bestellen via onze webwinkel. 

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

 

Glasvlies Pre-Painted 1345 - Intervos Scandia
€ 93,82
Inclusief belasting

Extra info over de Glasvezelbehang - Glasvlies Pre-Painted 1345 - Intervos Scandia

  

Ben je op zoek naar een glasweefselbehang dat je muren en wanden binnenshuis verstevigt en verfraait? Dan is Intervos Scandia Glass Pre-Painted 1345 een goede keuze voor jou. Dit glasweefselbehang is gemaakt van glasvezeldraden die een grove visgraatpatroon vormen. Dit geeft je interieur een moderne en strakke uitstraling. Bovendien is dit behang al voorgeschilderd, dus je hoeft het alleen nog maar aan te brengen met een geschikte behanglijm, zoals ons huismerk Glasvezelbehanglijm. Wil je het behang nog een andere kleur geven? Dat kan ook, met één laag verf heb je een compleet nieuwe look.

 

De voordelen van Intervos Scandia Glass Pre-Painted 1345

 

Met Intervos Scandia Glass Pre-Painted 1345 kies je voor een glasweefselbehang dat je muren en wanden binnenshuis niet alleen verstevigt, maar ook verfraait. Dit behang is gemaakt van stevige glasvezeldraden die een grove visgraatpatroon vormen, wat je interieur een moderne en strakke uitstraling geeft. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het schilderen van dit behang, want het is al voorgeschilderd. Je kunt het dus direct aanbrengen met een geschikte behanglijm, zoals ons huismerk Glasvezelbehanglijm. Wil je toch een andere kleur? Geen probleem, met één laag verf kun je het behang een compleet nieuwe look geven.

Glasvlies Pre-Painted 1345 - Intervos Scandia