Glasvezelbehang - Glass 1321 - Intervos Scandia

Hier bij de grote webwinkel vindt u o.a. de glasvezelbehang Glass 1321 van het merk Intervos Scandia die u tevens online kunt bestellen via onze webwinkel. 

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

 

Glass 1321 - Intervos Scandia
€ 54,00
Inclusief belasting

Extra info over de Glasvezelbehang - Glass 1321 - Intervos Scandia

  

Ben je op zoek naar een duurzame en sterke oplossing voor je wanden binnenshuis? Dan is de Intervos Scandia Glass 1321 iets voor jou. Dit glasweefselbehang is gemaakt van glasvezeldraden die een fijne ruit vormen. Dit patroon geeft je wanden een subtiele en elegante uitstraling. Het glasweefselbehang is niet voorgeschilderd, dus je kunt het zelf in elke kleur schilderen die je wilt.

 

Waarom kiezen voor glasweefselbehang?

 

Glasweefselbehang heeft veel voordelen ten opzichte van andere soorten behang of stucwerk. Het is namelijk:

  • Scheurbestendig: het glasweefselbehang voorkomt dat er scheuren ontstaan in je wanden door temperatuurverschillen of vocht.
  • Egaliserend: het glasweefselbehang bedekt kleine oneffenheden en barsten op de ondergrond, waardoor je een glad en strak resultaat krijgt.
  • Brandvertragend: het glasweefselbehang is moeilijk ontvlambaar en draagt bij aan de veiligheid van je woning.
  • Milieuvriendelijk: het glasweefselbehang is gemaakt van natuurlijke materialen en bevat geen schadelijke stoffen.

 

Hoe breng je het glasweefselbehang aan?

 

Het glasweefselbehang is eenvoudig aan te brengen met een speciale glasweefsellijm. Je hoeft het behang niet in te weken of te snijden, je kunt het direct op de muur plakken. Zorg wel dat de ondergrond schoon, droog en vetvrij is. Na het aanbrengen van het glasweefselbehang kun je het schilderen met een latexverf of een muurverf naar keuze.

Glass 1321 - Intervos Scandia