Glasvezelbehang - Glasvlies Pre-Painted 1342 - Intervos Scandia

Hier bij de grote webwinkel vindt u o.a. de glasvezelbehang Glasvlies Pre-Painted 1342 van het merk Intervos Scandia die u tevens online kunt bestellen via onze webwinkel. 

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

Glasvlies Pre-Painted 1342 - Intervos Scandia
€ 51,97
Inclusief belasting

Extra info over de Glasvezelbehang - Glasvlies Pre-Painted 1342 - Intervos Scandia

  

Ben je op zoek naar een glasweefselbehang dat je muur verstevigt en een mooie uitstraling geeft? Dan is Intervos Scandia Glass Pre-Painted 1342 iets voor jou! Dit glasweefselbehang is gemaakt van glasvezeldraden, die zorgen voor een hoge kwaliteit en een lange levensduur1. Het behang heeft een middel ruit/blok motief, dat je muur een strak en modern karakter geeft. Bovendien is dit behang al voorgeschilderd, waardoor je na het aanbrengen nog maar één laag verf nodig hebt2. Zo bespaar je tijd en geld!

 

Intervos Scandia Glass Pre-Painted 1342: makkelijk aan te brengen en te onderhouden

 

Het aanbrengen van Intervos Scandia Glass Pre-Painted 1342 is heel eenvoudig. Je hebt alleen een geschikte behanglijm nodig, zoals onze eigen huismerk Glasvezelbehanglijm. Je smeert de lijm op de muur en plakt het behang er overheen. Het behang is naadloos en krimpvrij, dus je hoeft je geen zorgen te maken over lelijke naden of kieren. Het behang is ook makkelijk te onderhouden. Je kunt het afnemen met een vochtige doek of een zachte borstel. Het behang is ook bestand tegen schimmel, vocht en vuur, dus je kunt het in elke ruimte gebruiken.

Glasvlies Pre-Painted 1342 - Intervos Scandia