Glasvezelbehang - Glasvlies 40200 - Intervos

Hier bij de grote webwinkel vindt u o.a. de glasvezelbehang Glasvlies 40200 van het merk Intervos die u tevens online kunt bestellen via onze webwinkel. 

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

 

Glasvlies 40200 - Intervos
€ 162,40
Inclusief belasting

Extra info over de Glasvezelbehang - Glasvlies 40200 - Intervos

  

Ben je op zoek naar een manier om je muren en plafonds te verstevigen, te egaliseren en te verfraaien? Dan is de Intervos Glasvlies 40200 iets voor jou. Dit is een hoogwaardig glasvliesbehang met polyester, dat gemaakt is van 100% glasdraden. Het is duurzaam, milieuvriendelijk, scheurbestendig en kreukvrij. Bovendien is het soepeler en stootvaster dan andere soorten glasvliesbehang of renovlies. Met de Intervos Glasvlies 40200 kun je elke ruimte in je huis een strakke en moderne uitstraling geven.

 

Hoe werkt het?

 

Het aanbrengen van de Intervos Glasvlies 40200 is heel eenvoudig. Je hebt alleen een rol glasvliesbehang, een schaar, een behangtafel, een behangborstel en een goede glasvezelbehanglijm nodig. Je kunt het behang per rol van 50 m² bestellen. Het behang is 1 meter breed en past dus op elke muur of plafond. Je snijdt het behang op maat, smeert de lijm op de ondergrond en plakt het behang erop. Je strijkt het behang glad met de behangborstel en snijdt de randen af. Zo simpel is het!

 

Wat zijn de voordelen?

 

De Intervos Glasvlies 40200 heeft veel voordelen ten opzichte van andere soorten behang of stucwerk. Hier zijn enkele redenen waarom je voor dit product zou moeten kiezen:

 

  • Het is steviger dan stucwerk en voorkomt scheuren en barsten in je muren en plafonds.
  • Het is soepeler dan andere soorten glasvliesbehang of renovlies, waardoor het makkelijker te verwerken is en minder snel kreukt.
  • Het is voorgeschilderd, waardoor je het in slechts één laag kunt afwerken met een muurverf naar keuze. Je bespaart dus tijd en geld.
  • Het is dampopen, waardoor het vocht in je huis kan ontsnappen en schimmelvorming wordt voorkomen.
Glasvlies 40200 - Intervos