Glasvezelbehang - Glasvlies 1360 - Intervos Scandia

Hier bij de grote webwinkel vindt u o.a. de glasvezelbehang Glasvlies 1360 van het merk Intervos Scandia die u tevens online kunt bestellen via onze webwinkel. 

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

 

Glasvlies 1360 - Intervos Scandia
€ 31,32
Inclusief belasting

Extra info over de Glasvezelbehang - Glasvlies 1360 - Intervos Scandia

  

Ben je op zoek naar een manier om je wanden en plafonds glad te maken zonder te stucen? Dan is Intervos Scandia Glasvlies 1360 het perfecte product voor jou! Dit glasvliesbehang is egaal, sterk en makkelijk aan te brengen. Bovendien heeft het vele voordelen ten opzichte van andere behangsoorten. Lees snel verder om meer te weten te komen over dit geweldige product!

 

Wat is Intervos Scandia Glasvlies 1360?

 

Intervos Scandia Glasvlies 1360 is een glasvliesbehang dat gemaakt is van geperste glasvezels. Het behang heeft een gladde en egale structuur, waardoor het lijkt alsof je een gestucte muur hebt. Het behang is niet voorgeschilderd, dus je kunt het in elke kleur verven die je wilt. Je hebt minimaal twee lagen verf nodig om het behang goed te dekken.

 

Wat zijn de voordelen van Intervos Scandia Glasvlies 1360?

 

Intervos Scandia Glasvlies 1360 heeft vele voordelen die het tot een ideaal behang maken voor zowel oude als nieuwe woningen. Het behang kan kleine scheurtjes en oneffenheden in de muur verbergen en voorkomen dat ze groter worden, dankzij de scheur overbruggende eigenschap. Het behang is ook bestand tegen hoge temperaturen en vlammen, waardoor het de veiligheid van je woning verhoogt. Bovendien is het behang erg sterk en duurzaam, waardoor het niet snel beschadigd raakt door stoten of krassen. Het behang is ook flexibel en makkelijk op maat te knippen of te snijden, waardoor je het eenvoudig kunt aanpassen aan de vorm van je wand of plafond. Ten slotte is het behang ademend, waardoor het schimmel en vochtproblemen voorkomt.

Glasvlies 1360 - Intervos Scandia