Glasvezelbehang - Glasvlies Pre-Painted 1370 - Intervos Scandia

Hier bij de grote webwinkel vindt u o.a. de glasvezelbehang Glasvlies Pre-Painted 1370 van het merk Intervos Scandia die u tevens online kunt bestellen via onze webwinkel. 

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

 

Glasvlies Pre-Painted 1370 - Intervos Scandia
€ 65,03
Inclusief belasting

Extra info over de Glasvezelbehang - Glasvlies Pre-Painted 1370 - Intervos Scandia

  

Ben je op zoek naar een makkelijke en voordelige manier om je muren en plafonds glad en egaal te maken? Dan is het Intervos Scandia Glasvlies Pre-Painted 1370 behang iets voor jou. Dit is een hoogwaardig glasvliesbehang dat al voor geschilderd is in een neutrale witte kleur. Je kunt het dus direct aanbrengen op je wanden of plafonds, zonder dat je eerst hoeft te stucen of te sauzen. Het resultaat is een strakke en gladde ondergrond, die je eventueel nog kunt overschilderen in je eigen kleur.

  

De voordelen van het Intervos Scandia Glasvlies Pre-Painted 1370 behang

 

Het Intervos Scandia Glasvlies Pre-Painted 1370 behang heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere soorten behang of stucwerk. Het behang verstevigt je muren en plafonds en voorkomt dat er scheuren of barsten ontstaan. Het behang is bestand tegen stoten en krassen en beschermt je muren en plafonds tegen beschadigingen. Het behang is gemaakt van glasvezel, een materiaal dat niet brandbaar is en de verspreiding van vuur vertraagt. Het behang laat vocht en damp door en voorkomt zo schimmelvorming en vochtproblemen. Het behang is al voorzien van een witte verflaag, waardoor je tijd en geld bespaart op het schilderwerk. Het behang is eenvoudig te verwerken met een speciale glasvezelbehanglijm. Je hoeft alleen de muur in te smeren met lijm en het behang erop te plakken. Het behang is ook makkelijk op maat te snijden of te scheuren.

Glasvlies Pre-Painted 1370 - Intervos Scandia