• -€ 0,97

Behanglijm - Behangplaksel Vliesbehang 200g - Bison

De behanglijm Behangplaksel Vliesbehang 200g van het merk Bison is uitermate geschikt voor het aanbrengen van vliesbehang. Verder werkt de behanglijm Behangplaksel Vliesbehang 200g van het merk Bison het best op vlakke ondergronden. 

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

 

Behangplaksel Vliesbehang 200g - Bison
€ 9,69
€ 8,72 € 0,97 korting
Inclusief belasting

Extra info over de behanglijm Behangplaksel Vliesbehang 200g - Bison

  

Merk: Bison 

Type: Behangplaksel Vliesbehang

Categorie: Behanglijm

Kleur: Wit

Toepassing: Binnen 

Ondergrond: Steenachtig

   

Overige informatie over de behanglijm Behangplaksel Vliesbehang 200g - Bison

  

Bison Behangplaksel Vliesbehang is een soort behanglijm die geschikt is voor het aanbrengen van vliesbehang. Vliesbehang is een type behang dat steeds populairder wordt vanwege de vele voordelen die het biedt ten opzichte van traditioneel behang. Vliesbehang heeft als voordeel dat het gemakkelijk aan te brengen is en dat het weinig krimpt bij het drogen. Bison Behangplaksel Vliesbehang is geschikt voor op: 

 

  • Vlakke soorten ondergronden 

 

Het is een gebruiksklare lijm die je rechtstreeks uit de emmer kunt aanbrengen met een roller of kwast. Het voordeel van Bison behangplaksel is dat het gemakkelijk aan te brengen is en dat het behangpapier niet snel scheurt. Ook zorgt het voor een goede hechting van het behang op de muur. Het is daarom een populaire keuze voor het decoreren van muren in huis.

Behangplaksel Vliesbehang 200g - Bison