• -€ 0,89

Behanglijm - Behangplaksel Metyl 125 gr - Perfax

De behanglijm Behangplaksel Metyl 125 gr van het merk Perfax is geschikt voor licht, normaal of zwaar papier- en vinylbehang. Verder is de behanglijm Behangplaksel Metyl 125 gr van het merk Perfax ook geschikt voor papier-maché of voor modelbouw. 

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

 

Behangplaksel Metyl 125 gr - Perfax
€ 8,89
€ 8,00 € 0,89 korting
Inclusief belasting

Extra info over de behanglijm Behangplaksel Metyl 125 gr

  

Merk: Perfax

   

Overige informatie over de behanglijm Behangplaksel Metyl 125 gr

  

"Perfax Metyl- De lijm voor behangen en knutselen

 

Perfax Papier kan voor verschillende projecten thuis, op het werk of op school worden gebruikt. Deze behanglijm heeft een extra hoge kleefkracht en is ideaal voor het betrouwbaar en effectief aanbrengen van licht, normaal of zwaar papier- en vinylbehang. Daarnaast kan de lijm worden gebruikt voor handwerk- en knutselprojecten: het is bijvoorbeeld bijzonder geschikt voor papier-maché of voor modelbouw. Omdat de reukloze lijmformule geen conserveringsmiddelen bevat, kan deze ook veilig door kinderen worden gebruikt. De lijm is zeer zuinig in gebruik - een pakje is voldoende voor ongeveer 10 rollen (50m²).

 

Toepassing: Zorg ervoor dat de ondergrond droog, vast, vlak, licht absorberend en schoon is. Strooi de volledige inhoud van het pakje in een emmer koud water en roer 1 minuut. Herhaal na 2-3 minuten. Roer de lijm na 30 minuten nog eens krachtig door. Het mengsel is nu klaar voor gebruik. De behanglijm kan met een kwast of met een behangmachine op de achterkant van het behang worden aangebracht. Het wordt aanbevolen om het behangplaksel aan te brengen bij een temperatuur van 18°C. Fouten kunnen eenvoudig worden gecorrigeerd.

 

De productvoordelen in een oogopslag:

- Voor licht, normaal of zwaar papierbehang en knutselprojecten

- Hoge kleefkracht tot in de naad

- Zeer efficiënt - genoeg voor 10 rollen (50m²)

- Geurloos en zonder conserveringsmiddelen

- Geschikt voor kinderen

- Zeer eenvoudig corrigeerbaar

- Gemaakt van hoogwaardige methylcellulose

- Formaat: 1x125g (tot 50m²)

Behangplaksel Metyl 125 gr - Perfax