• -€ 2,74

Behanglijm - Ready & Roll Glasweefsellijm - Perfax

De behanglijm Ready & Roll Glasweefsellijm van het merk Perfax is geschikt voor alle soorten glasweefsel behang. Verder is de behanglijm Ready & Roll Glasweefsellijm van het merk Perfax geschikt voor normaal absorberende ondergronden. 

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

Ready & Roll Glasweefsellijm - Perfax
€ 27,40
€ 24,66 € 2,74 korting
Inclusief belasting

Extra info over de behanglijm Ready & Roll Glasweefsellijm - Perfax

  

Merk: Perfax

   

Overige informatie over de behanglijm Ready & Roll Glasweefsellijm - Perfax

  

Perfax Ready & Roll Glasweefsellijm is een kant-en-klare behanglijm. Deze behanglijm heeft een uitstekende kleefkracht, droogt transparant op en is makkelijk corrigeerbaar. Dit maakt werken met deze Perfax Ready & Roll lijm voor glasweefsel een uitermate prettige ervaring. 

 

De Perfax Ready & Roll Glasweefsellijm is geschikt voor:

 

  • het verlijmen van alle soorten glasweefsel op normaal absorberende ondergronden zoals o.a. steen, beton, stucwerk, gips, cement en hout.

 

Bij De Verfzaak is deze Ready & Roll Glasweefsellijm van Perfax verkrijgbaar in emmers van 5 kilogram en 10 kilogram. Wellicht heb je voorafgaand aan je behangklus nog een aantal vragen over deze lijm, en wil je deze graag stellen aan een specialist. In dat geval is het raadzaam contact op te nemen met onze klantenservice zodat je al je vragen kan stellen. Wij helpen je graag op weg naar een geslaagde klus!

Ready & Roll Glasweefsellijm - Perfax