• -€ 0,65

Behanglijm - Wand en Klaar Behangreparatielijm 90ml - Bison

De behanglijm Wand en Klaar Behangreparatielijm 90ml van het merk Bison is geschikt voor het eenvoudig herstellen van loszittende stukken behang. Verder is de behanglijm Wand en Klaar Behangreparatielijm 90ml van het merk Bison geschikt voor stenen ondergronden.

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

Wand en Klaar Behangreparatielijm 90ml - Bison
€ 6,49
€ 5,84 € 0,65 korting
Inclusief belasting

Extra info over de behanglijm Wand en Klaar Behangreparatielijm 90ml - Bison

  

Merk: Bison 

Type: Wand en klaar behangreparatielijm

Categorie: Behanglijm

Kleur: Wit

Toepassing: Binnen 

Ondergrond: Steenachtig

Kwaliteitsklasse: Middenklasse doe-het-zelf

   

Overige informatie over de behanglijm Wand en Klaar Behangreparatielijm 90ml - Bison

  

De Bison Wand en Klaar Behangreparatielijm is geschikt voor het eenvoudig herstellen van loszittende stukken behang. Met deze kant en klare behanglijm plak je de losse hoekjes van openstaande naden weer gemakkelijk en snel vast. Geschikt voor het verwerken op: 

 

  • Stenen ondergronden

 

Nadat je de reparatielijm ruim hebt aangebracht op de muur laat je dit 2 uur drogen en vervolgens breng je een dunne laag aan op het behang. Druk het behang stevig aan en druk eventuele luchtbullen met een spateltje weg. 

 

Heb je nog wat vragen over het werken met de Bison Wand en Klaar behangreparatielijm? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Loop je nu ergens tegenaan, stuur ons dan een e-mail of neem telefonisch contact op. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag. 

Wand en Klaar Behangreparatielijm 90ml - Bison