• -€ 9,99

Behanggereedschap - Glasweefsel- en Behangverwijderaar - Dutch Re-Move

De behanggereedschap Glasweefsel- en Behangverwijderaar van het merk Dutch Re-Move is een behangverwijderaar voor elk type wand, maar met speciale focus voor glasweefselbehang.

 

Doorlink advertentie link naar deverfzaak.nl

 

Bestellen

 

Glasweefsel- en Behangverwijderaar - Dutch Re-Move
€ 39,95
€ 29,96 € 9,99 korting
Inclusief belasting

Extra info over de Glasweefsel- en Behangverwijderaar - Dutch Re-Move

  

Merk: Dutch Wallcoverings

Toepassing: Binnen

Rendement (m2 per liter): 6 m2

   

Overige informatie over de Glasweefsel- en Behangverwijderaar - Dutch Re-Move

  

Dutch Re-Move is een behangverwijderaar voor elk type wand, maar met speciale focus voor glasweefselbehang. Met deze Dutch Re-Move is glasweefselbehang verwijderen een gemakkelijke klus. Daarnaast verwijdert deze behangverwijderaar ook de achtergebleven lijmresten, zonder het stucwerk te beschadigen.

 

Alvorens je begint te werken met deze behangverwijderaar, test je eerst een klein stukje van de muur. De inweektijd is 20 minuten. Indien de Dutch Re-Move na die tijd is doorgedrongen, kan ook de rest van de muur worden ingesmeerd. Trek na minimaal 20 minuten banen van boven naar beneden en verwijder het behang van je muur. Achtergebleven lijmresten kun je verwijderen met een strijker of spatel. Tip: indien de Dutch Re-Move niet doordringt na 20 minuten, kijk dan of de bovenste laag afgestript kan worden. Als dit het geval is strip dan allereerst de bovenlaag los. De onderlaag kan verwijderd worden met Dutch Re-Move. Indien het behang niet afstripbaar is moet het oppervlak licht worden opgeschuurd alvorens je verder gaat met de behangverwijderaar.

 

Een 5 kilogram emmer Dutch Re-Move behangverwijderaar is geschikt voor circa 30 m2. 

Glasweefsel- en Behangverwijderaar - Dutch Re-Move