Poppen

Poppen

Hier bij de grote webwinkel vindt u speelgoed zoals o.a. (levensechte) poppen van diverse merken en u kunt de poppen ook online bestellen via onze webwinkel.

 

Winkels:

  

Poppenwagen-webwinkel.nl

 

 

Internet-toys.com

 

 

Degrotespeelgoedwinkel.nl

 

 • Poppen - Babypop Joël met...

  € 68,95

  De babypop Joël is 38 cm groot en maakt geluid. Verder wordt de babypop Joël geleverd met kleertjes zoals o.a. een babypakje, muts en een slabbetje. Er wordt ook een draagzak meegeleverd in de vorm van een schattig knuffelbeertje en een speen die vast zit aan een speenkoord.  

  Bestellen

 • Poppen - Babypop Mimi met...

  € 79,95

  De babypop Mimi is 42 cm groot en maakt geluid. Verder wordt de babypop Mimi geleverd met kleertjes zoals o.a. een babypakje, muts, sjaal, sokjes en wanten. Er wordt ook een reiswieg meegeleverd en een speen die vast zit aan een speenkoord.  

  Bestellen

 • Poppen - Tina met...

  € 77,79 -€ 5,84 € 71,95

  De babypop Tina is 43 cm groot en heeft blauwe ogen. Verder wordt de babypop Tina geleverd met kleertjes zoals o.a. een gebreid pakje en een muts. Er wordt ook een zacht dekentje van fleece, die aan een kant een kussentje in de vorm van een ster heeft meegeleverd en een speen die vast zit aan een speenkoord.  

  Bestellen

 • Poppen - Babypop Jongen met...

  € 71,90 -€ 1,95 € 69,95

  De babypop (jongen) is 36 cm groot en maakt geluid. Verder wordt de babypop geleverd met kleertjes zoals o.a. een blauwe wollen pakje met een bijpassende wollen muts en witte sokjes. Er wordt ook een zachte sling, die gebruikt kan worden om de babypop te dragen meegeleverd en een speen die vast zit aan een speenkoord.  

  Bestellen

 • Poppen - Babypop Meisje Met...

  € 71,90

  De babypop (meisje) is 36 cm groot en maakt geluid. Verder wordt de babypop geleverd met kleertjes zoals o.a. een roze wollen pakje met een bijpassende wollen muts en witte sokjes. Er wordt ook een zachte sling, die gebruikt kan worden om de babypop te dragen meegeleverd en een speen die vast zit aan een speenkoord.  

  Bestellen

 • Poppen - Babypop Cuquita...

  € 39,95

  De babypop Cuquita Llorona is 30 cm groot en maakt geluid (Druk op haar buikje en ze huilt en roept mama en papa). Verder wordt de babypop Cuquita Llorona geleverd met kleertjes zoals o.a. een mooi wit roze pakje en een wollen muts. Er wordt ook een speen meegeleverd.

  Bestellen