Grote Webwinkel

Bijzonder Uit eten|Dagje Uit

Home > Bijzonder Uit eten|Dagje Uit

Brunchen op 100 meter hoogte!

Ervaar een Rotterdamse ochtend op 100 meter hoogte, met deze unieke brunch op de Euromast! Terwijl Rotterdam op de achtergrond ontwaakt, genieten jullie van croissantjes, jus d'orange, vers fruit en nog veel meer.

Dit kost slechts 39.50 Euro
Klik hier om te bestellen!

High Chocolate!

Warme chocolademelk, bonbons, taartjes, sandwiches... een waar chocolade paradijs! Geniet samen van een High Chocolate. Je hebt de keuze uit verschillende grote steden, dus je kunt er ook nog eens een leuk dagje-uit van maken!

Dit kost slechts 35.00 Euro
Klik hier om te bestellen!

Brunchen in een rijdende trein!

Ontdek de Dinner Train! Het rijdende restaurant waar je cht even kunt genieten van een heerlijke brunch en het prachtige Noord-Hollandse landschap. Stap in, de chef en stewards staan klaar om je te verwelkomen!

Dit kost slechts 98.00 Euro
Klik hier om te bestellen!

Geef mama een bijzonder jaar!

Je lieve moeder een jaar lang verrassen? Geef haar het perfecte cadeau om een super jaar te beleven. Wij hebben alvast 3 super gezellige dagjes uit voor je geselecteerd! Maak er samen een onvergetelijk jaar van!

Dit kost slechts 94.00 Euro
Klik hier om te bestellen!

Zwemmen en dineren!

Ga heerlijk plonzen en daarna super lekker eten... Waar kan dat beter dan bij Preston Palace?! Onbeperkt genieten van alle faciliteiten in het subtropisch zwem- en saunaparadijs n heerlijk dineren in Kiprestaurant De Piri Piri.

Dit kost slechts 65.00 Euro
Klik hier om te bestellen!

Brunchen in een koetshuis!

Op het terrein van een schitterend kasteel staat dit romantische Koetshuis. Uitsluitend verlicht door meer dan 150 brandende kaarsen in kroonluchters, wordt een heerlijk uitgebreide brunch geserveerd! Dat wordt genieten!

Dit kost slechts 59.00 Euro
Klik hier om te bestellen!